Hogyan beszéljem rá a szüleimet? (Bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Szóval.Megbeszéltem a legjobb barátnőmmel,hogy szilvester alkalmából ott aludhatok náluk,de a szüleim nem engednek el.És egyedül kéne itthon lennem,mert anyukám,apukám elmennek szilveszteri bálba,nővérem,aki 1 évvel idősebb,mint én,ott aludhat a barátnőjénél.Hogyan beszéljem rá a szüleimet,hogy elmehessek,és ott aludhassak a barátnőmnél?Bocsi,hogy hosszú lett.2011. dec. 31. 16:53
11/14 anonim válasza:
akkor meg végképp nem értem,miért nem engednek el,ha filmezni,gyerekpezsgőzni fogtok,nem értem
engem két hete nem engedtek el koncertre,20 évesen,pedig nem egyedül mentem volna,anya azt akarta,h a tesóm is menjen velünk
12/14 anonim válasza:
miért nem kérdezed meg öket?messzire mész? biznak benned? jo a kapcsolatod velük? van egy ismim akit mindig kiutáltak a szülök a bátyjai megkaptak mindent ö még ajándékot se kapott mindenféle kifogással. szar élete volt.de ha téged is ugy szeretnek mint növéred akkor lövésem sincs. föleg ha nem tettél semmit...
13/14 A kérdező kommentje:
Már megkérdeztem őket.Nem megyek messzire.A barátnőm 2 utcányira lakik tőlünk.És jóban vagyok anyámékkal.Egyformán szeretnek minket.
2011. dec. 31. 17:56
14/14 anonim válasza:
ugy értettem a ,megkérdezést hogy miért nem mehetsz el:)
azt tudom hogy már elkéredzkedtél:)
föleg ha egyformák vagytok számukra. az nem kifogás hogy a növéred már érettebb. 14 évesen ö sem az....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!