Titeket nem idegesít ez a "párom" kifejezés?
Párja a cipőnek van, meg az óvodásoknak a kettes sorban. A legrosszabb az, mikor olvasom, hogy "két hete jöttem össze a párommal"... Lehet az ember lányának barátja, vőlegénye, férje.
Egyébként még a kedvesem meg a szerelmem megnevezés az, amitől ki tudok szaladni a világból.
Igazából csak az érdekelne, hogy másban is fellelhető-e hasonló érzés ezekkel kapcsolatban, vagy én vagyok meghibásodott:)
22. válaszoló.
én nem gondolom úgy, kérlek ne adj olyat a számba amit nem mondtam :)
Kedves Kérdező!15 éve élek élettársi kapcsolatban egy férfival.2 gyermekünk született,lassan 40 éves vagyok.Nekem a Te véleményed szerint ki?A barátom?Ennyi idősen ez nem a megfelelő megnevezés szerintem.A férjem?Helytelen hiszen nem vagyunk házasok.Vőlegényem?Elég hosszú jegyesség:)Én életem párjának érzem(diplomával és fehér bőrrel),de ha van jobb és találóbb ötleted szívesen meghallgatom!!!
B.U.É.K.!!
10:43
Felvilágosult, értelmes embert még nem hallottam így beszélni, ezt általában a kisebbség vagy a kevésbé műveltek mondják, épp múltkor hallottam 2 intelligens nő beszélgetését a buszon erről, hogy milyen hülyén hangzik már, szóval ne aggódj, nem te vagy meghibásodott:)
Na, ez a szánalmas inkább.:DD Egyébként, ha olyan szuperinteligensnek tartod őket, akkor hol a sok pénz a kocsira? Hmm? Miért busszal? Tuti ,hogy nem egy Dél-Afrikai buszos kiránduláson hallottad...
Én úgy vélem, vagyis én úgy vettem észre, hogy annak nem tetszik ez a "párom" kifejezés, akinek nincs párja, vagy nincs túl sok szerencséje a szerelemben.
Ez legyen a legnagyobb problémád...
Nagyon unatkozhat az az ember, akinek már ilyen semmi dolgok is idegesítőek. Gondolj már bele, egy pár, akik együtt vannak már pl 50 éve, hogy szólítsák a másikat? Ismerek olyan idős párt, akik nem házasodtak össze, csak élettársak már hosszú ideje. Elég fura lenne, ha a néni a barátjának hívná a papit, a papi meg a barátnőjének. Aki meg szerint ez idegesítő, akkor gondolkozzon már el, hogy ő tökéletes? Nem, mert engem meg az idegesít, aki ennyire ráér mint te, Kérdező...
:)
Épp, hogy a kisebbségiek, meg a kevésbé művelt emberek nem tisztelik meg ezzel a párjukat.
Szerencsém van főiskolára járni, ahol nagyon magasan képzett tanárok tanítanak. És képzeld "párommal" illatik meg a kedvesüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!