Mit tegyek ezzel a "barátsággal"?
Figyelt kérdés
van egy "barátnőm" de egy ideje már nincsenek közös témáink teljesen más dolgok érdekelnek minket,semmi közös nincs bennünk,volt h össze is vesztünk,mást tartunk jó bulinak, más körökben mozgunk pontosabban csak ő, neki 1000 ismerőse van és én mindig is úgy éreztem hogy egy vagyok a sokból,nekem csak ő van. mindig én kerestem ő meg lerázott havonta egyszer egy -két órára ha ráért kivéve ha neki kellet valami akkor keres meg ráér itt ül nálam (és nem dobom ki holott nekem mondjuk dolgom lenne vagy már feküdnék lefele)Bezzeg xy állandóan együtt lóg nála alszik buliznak iszogatnak vagy csak úgy ott van én meg vagy ő van nála vagy mennek valamerre én meg hiába hívom hozzám soha sem ér rá ha jön is épp csak beugrik de ez félévente egyszer van,Tudom hogy nem én vagyok akinek mindent elmond és ha el is mond valamit kb utoljára tudom meg. és hiába tudom ez nem barátság én mégis szüntelen ragaszkodom hozzá,holott ezerszer megfogadtam már hogy nem keresem.De nekem meg rossz hogy tőle függök,mindig itthon ülök ha ő Mit tegyek? huszonéves lányok2011. dec. 31. 01:52
11/11 A kérdező kommentje:
Már mindegy, mert jól összevesztünk ő megharagudott egy hülyeség miatt rám, én jól kiosztottam, és végeztünk. töröltük egymást stb
2012. jan. 24. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!