Mi legyen ezzel a barátsággal?
Nagyon jó barátnők voltunk, de pár éve összevesztünk, és azóta nem is beszéltünk egymással. Másik városba költöztem azóta, de mindig eszembe jutnak a közösen eltöltött idők, nagyon hiányzik. AZóta ő a második babáját várja, nekem is van egy kislányom. Tehát eléggé megváltoztunk ezalatt a 3 év alatt. Szerintetek érdemes felvenni a kapcsolatot? Vagy hogyan kezdjek bele?
Sajnos mindketten elég önfejű, makacs csajok vagyunk, mindketten a másikra várunk (régen legalább is így volt), hogy kezdjen. Viszont most talán rá tudnám venni magam, hogy én kezdjem az egészet. Kölcsönösen megbántottuk egymás érzelmeit, és nem tudom, hogy lehet-e még ebből barátság
hát nem tudom de én nem keresném fel 3 évig kibirtad nélküle eztán is fog menni
ha miatta vesztetek össze szóval ő kezdte akk hagyd a fenébe nem is biztos hog yhiányzol neki
ha miattad vesztetek össze akkor már elöbb is bocsánatot kérhettél volna mert igy 3 év után már nem lesztek olyan bnők mint voltatatok vigyél neki a kedvenc virágjából 3 szálat eg yszép csokorba a gyerekek meg vmi játékot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!