8 hónapja vagyunk együtt a barátommal, ő most kezdett dolgozni én meg egyetemre járok. Azt vettem észre, h sokszor elhülyéskedünk, nagyon jókat nevetünk együtt, vagy beszélgetünk vmi komolyabb dologról, de az ő személyes problémáiról soha. Míg velem annyi minden történik és el is mesélem neki, szakított a húgom pl a barátjával, akkor azt kitárgyaljuk(nem rosszmájúan) vagy h milyen vizsgát írtam, mi volt a konfliktusom a bébiszitter munkámban stb. Ő eleve nem az a nagy mesélős típus, általában röviden elmondja h mit csinált, tipikus pasi. Nagyon béketűrő és tudom h kb tized annyi dolog bosszantja őt, mint engem a világban, így nincsenek is "komoly akut" problémái, amiket mindenképpen meg akar beszélni velem, míg nekem egy csomó van. Tudom h szeret és jól érzi magát ő is a kapcsolatunkban, de én elbizonytalanodtam, h ez így normális felállás? Nem akarok neki problémákat kreálni, csak h azt érezzem h most én állhattam ki mellette, de mégis kicsit hiányzik, h mindig az én problémáimról beszégetünk. Más is van így ezzel? hogyan vehetném rá, h kicsi apró dolgokat is mondjon el ő is?
2011. dec. 5. 16:26
1/8 anonim válasza:
Ugyanígy vagyunk mi is!! Szóról szóra.. Ő sem mesél nagyon, mert, hogy minek? Nekem meg folyton jár a szám, elmesélem , kibeszéljük stb
Ez van, ő ilyen, én nem :s
2011. dec. 5. 16:28
2/8 A kérdező kommentje:
és szerinted neki nem fárasztó h neked mindig van vmi, amit ki kell tárgyalni? Én attól tartok néha h az :S vagy nem lehet h lenne problémája csak nem figyelek rá eléggé és nem mondja? :S
2011. dec. 5. 16:32
3/8 anonim válasza:
Exem velem két évig ilyen volt. Soha nem beszélt. Ha valamit mondott, azt is csak harapófogóval tudtam belőle kihúzni.
Aztán szépen-lassan megnyílt. No nem olyan mindent beleadósan, de elmondta, hogy mi volt aznap a melóba, meg ha valami bántotta, akkor azt is elmondta.
Szerintem adj neki időt, lehet, hogy később kinyílik a szája. :D
24/n
2011. dec. 5. 16:33
4/8 anonim válasza:
szerintem nem fárasztó neki, mert pont, hogy ő szokta kérdezni hogy mivel kivel miujság? mikor kérdezek tőle, akkor inkább közli, hogy munkahelyi gebasz, nem akar még velem is arról beszélni
2011. dec. 5. 16:34
5/8 A kérdező kommentje:
nem arról van szó h semmit sem mondd, leginkább azt érzem h nincs is szinte mit mondania. Csak néha gondolok arra h lehet h lenne. De nekem meg mindig van:D
2011. dec. 5. 16:44
6/8 anonim válasza:
Bár nő vagyok, én sem szeretek a saját dolgaimról beszélni. Minek? Majd egyedül megoldom, nagy vagyok.
És nem tudom, hogy a pasikat untatja-e, de a nők olyanról képesek beszélni, hogy unalmamban kiszúrnám a szemeimet.
2011. dec. 5. 16:52
7/8 anonim válasza:
Velünk is pont így van! De szerintem ez normális, a pasik általában nem szeretnek nagyon a problémáikról beszélni, mi csajok meg csacsogunk és miiiindent meg akarunk dumálni:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!