Égő 18 évesen otthon lenni szilveszterkor?
Egyáltalán nem gáz.
Én 20 vagyok, és a férjem családjával megyünk el vacsorázni szilveszterkor, majd itthon leszünk :) Tv-zünk, elleszünk :)
Exem 30 éves, és annyira kis nyomi, hogy egy barátja sincs! Otthon lesz egyedül. Annyira megsajnáltam, hogy elhívtam a mi bulinkba, de büszkeségből nem fogadta el a meghívást.
Na ez a ciki!
25/n
Én már nem tartom égőnek hogy itthon leszek :D
Életemben 2 szilveszterkor voltam buliban, és amúgysem vagyok egy nagy partyarc, szóval miért menjek most bulizni? Azért mert kötelező? Pont azért nem fogok. Anno persze cikinek tartottam, meg hazudoztam a suliban mikor arról dicsekedtek a többiek, hogy "ilyen olyan jó buli volt, meg hűűűha mennyit ittunk" és akkoe én is lódítottam hogy "jah én is egy nagyon jó buliban voltam" de már nem érdekel hogy ciki-e vagy sem. Jó, hozzáteszem hogy ilyenkor a kutyáim nagyon félnek, és úgy vagyok nyugodt ha velük lehetek, mert akkor nem félnek annyira ha én vagyok velük. Szóval a kutyáim miatt sem szívesen akarok menni sehova ilyenkor.
22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!