Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Égő 18 évesen otthon lenni...

Égő 18 évesen otthon lenni szilveszterkor?

Figyelt kérdés
Életemben nem töltöttem még egyedül a szilvesztert, vagy nálam volt valami barátnő, vagy buli ahogy lenni szokott. De idén semmi nem akar összejönni, ahova bulizni hívtak mindegyik hely kint van a városból és nincs kedvem menni. Gáz itthon lazítani egy kicsit?
2011. dec. 29. 21:10
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
50%

Egyáltalán nem gáz.

Én 20 vagyok, és a férjem családjával megyünk el vacsorázni szilveszterkor, majd itthon leszünk :) Tv-zünk, elleszünk :)

2011. dec. 29. 21:23
 12/36 anonim ***** válasza:
te hogy hogy nem mész wellnessezni? én úgy elviselnék szilveszterkor egy jó masszást, az jobb bármilyen bulinál.
2011. dec. 29. 21:27
 13/36 A kérdező kommentje:
Én is mennék wellnesselni de nem kérdezték hogy akarok e... :S :D 3 házaspár megy úgyhogy ki is lógnék a sorból, igaz hogy én hetente szaunázni járok, de én majd elmegyek valami barátnővel wellnesselni :)
2011. dec. 29. 21:30
 14/36 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem olyan égő, hogy tövig le fogsz égni éjfélig.
2011. dec. 29. 21:41
 15/36 anonim ***** válasza:
36%

Exem 30 éves, és annyira kis nyomi, hogy egy barátja sincs! Otthon lesz egyedül. Annyira megsajnáltam, hogy elhívtam a mi bulinkba, de büszkeségből nem fogadta el a meghívást.

Na ez a ciki!

25/n

2011. dec. 29. 21:59
 16/36 A kérdező kommentje:
Az tényleg ciki...
2011. dec. 29. 22:00
 17/36 anonim ***** válasza:
68%
Nem hinném. Össz. 2x voltam el szilveszterezni a 22 éves földi pályafutásom alatt, és ugyan kicsit zavart tinikoromban, de mára rájöttem, hogy egyáltalán nem ciki. Azok a barátok, akikkel egyáltalán elmennék szilveszterezni, vagy vizsgákra készülnek, vagy másik városban vannak/laknak, szegről-végről ismerős emberekkel meg csak a buli miatt nem megyek szilveszterezni. Inkább lazítok itthon :).
2011. dec. 29. 22:52
 18/36 anonim ***** válasza:

Én már nem tartom égőnek hogy itthon leszek :D

Életemben 2 szilveszterkor voltam buliban, és amúgysem vagyok egy nagy partyarc, szóval miért menjek most bulizni? Azért mert kötelező? Pont azért nem fogok. Anno persze cikinek tartottam, meg hazudoztam a suliban mikor arról dicsekedtek a többiek, hogy "ilyen olyan jó buli volt, meg hűűűha mennyit ittunk" és akkoe én is lódítottam hogy "jah én is egy nagyon jó buliban voltam" de már nem érdekel hogy ciki-e vagy sem. Jó, hozzáteszem hogy ilyenkor a kutyáim nagyon félnek, és úgy vagyok nyugodt ha velük lehetek, mert akkor nem félnek annyira ha én vagyok velük. Szóval a kutyáim miatt sem szívesen akarok menni sehova ilyenkor.

22

2011. dec. 29. 23:04
 19/36 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Az volt gàz egyszer mikor 18èvesen elhivtak a cimbik újèvelni a pasimnak meg nem volt zsèje hogy maga helyett fizessen ès arra akart kèrni, hogy az újévi bulit is én fizessem, mint az elõtt majdnem minden màst is(jah ès akkor fôsulis voltam, szal szüleim pènzeltek)
2011. dec. 29. 23:46
 20/36 A kérdező kommentje:
Azt hittem csak én vagyok ilyen hibbant hogy nem akarok szilveszterkor csapatni. :) És köszönöm az értelmes kommentálásokat!
2011. dec. 29. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!