Égő 18 évesen otthon lenni szilveszterkor?
Nem ciki,de nem fogsz unatkozni otthon? csak azért kérdem,nehogy aztán megbánd.
Mert én azt sem értem,miért van elkönyvelve egy piás drogos idióta kamasznak ,aki elmegy szilveszterkor pl egy házibuliba:) Mert én pl a huszas éveim végén járok,szóval kamasznak már nem megyek el,de lassan itt az oldalon le kell tagadni,hogy buliba megyek mert mindenki lefikáz a sárga földig,hogy az a jó ha otthon maradsz..mint pl most ennél a kérdésnél remekül látszik)
Megbánni nem hiszem hogy megfogom, kicsit magammal tudok foglalkozni arcpakolás, főzőcskézek magamnak ilyenek kb. mint a filmekben :) Igen mindjárt jött az hogy a mai fiataloknak miért égő otthon maradni és inkább beszélgessek a szüleimmel.
Nem átlagos kamasz vagyok szerintem, elegánsan öltözködöm, normálisan viselkedek, mégis laza vagyok és mindig mosolygok nevetek, kiegyensúlyozott vagyok. Én is szoktam inni, drogok nélkül, de mostanában az alkohol sem esik jól, van hogy megkívánok 1 sört vagy egy kis bort, likőrt de "már" nem érzem az élet részének a piás bulizást. Rájöttem hogy józanul is nagyon jót lehet bulizni jó társasággal. Most ugy hangzik mintha 30 éves családanya lennék, de nem. Csak egy normális felfogású, 18 éves vagyok aki hajt az céljaiért, és azt teszi ami jól esik, nem azt amit mások szerint ennyi idősen kellene.
Én ahelyett hogy minden hétvégén bulizzak, inkább 3-4 hetente megyek el egy buliba, és inkább elmegyek szaunázni és olyat csinálok ami feltölt energiával nem lehúz :)
18 évesen én sem tudtam volna elképzelni,hogy otthon legyek.
Most idősebb fejjel (kemény 22 évemmel :)),én is itthon leszek.Lehet átnézek majd édesapámékhoz aztán szépen leülök a PokerStars elé,nincs hangulatom a nagy tömeghez,részeg kis pi...hoz...(hívtak bulikba is,de jobb most a nyugalom)Szóval egyáltalán semmi égő nincs ebben.Érezd jól magad,töltődj fel,mi legalább fittek leszünk elsején :D
BUÉK Mindenkinek!
Nem égő:-)
A szilveszter nem ünnep, a buli nem kötelező, az éjszakát nyugodtan végig is alhatod, nem büntetnek meg miatta. Egy 18 éves annyira felnőttnek akar látszani, hogy képes még azt is cikinek tartani, hogy otthon marad ahelyett, hogy piálni menne.
No, ha majd idősebb leszel, akkor röhögni fogsz azon, hogy ezt egyáltalán megkérdezted.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!