Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Égő 18 évesen otthon lenni...

Égő 18 évesen otthon lenni szilveszterkor?

Figyelt kérdés
Életemben nem töltöttem még egyedül a szilvesztert, vagy nálam volt valami barátnő, vagy buli ahogy lenni szokott. De idén semmi nem akar összejönni, ahova bulizni hívtak mindegyik hely kint van a városból és nincs kedvem menni. Gáz itthon lazítani egy kicsit?
2011. dec. 29. 21:10
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:

ha nyugtat én 20 leszek de ma itthon maradok

csak sajnálom hogy nem megyek fel pestre mert ilyenkor olyan jo minden világit

utca bálok stb

a

bárok megtelve

2011. dec. 31. 17:05
 32/36 anonim válasza:
Egyáltalán nem égő. Én is otthon szilveszterezek. Amúgy is utálom ezt a felhajtást, hogy ilyenkor kötelező bulizni meg minden. Majd akkor bulizok, ha akarok, nem amikor a nép elvárja. 18/F
2011. dec. 31. 17:38
 33/36 anonim ***** válasza:

óó csak nem egy DSP rajongó ?:))

én se megyek sehová most, hívtak 2 buliba, de valahogy egyikhez sincs ilyenkor kedvem.

inkább egy szűkebb baráti körhöz lett vna, sajnos az se jött össze.

Mindegy valószínűleg én is elpókerezgetek, mint ahogy már írta itt is valaki.

2011. dec. 31. 17:47
 34/36 anonim ***** válasza:
Mi sem megyünk a párommal sehova! :)
2011. dec. 31. 17:49
 35/36 A kérdező kommentje:
17:47 Honnan tudod hogy DSP-s (is) vagyok? Lebuktam? :) :P
2012. jan. 1. 17:16
 36/36 A kérdező kommentje:
Amúgy túléltem a szilvesztert, nem bántam meg, és legalább ma is toppon vagyok nem félig meghalva :) BUÉK!
2012. jan. 1. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!