Égő 18 évesen otthon lenni szilveszterkor?
Figyelt kérdés
Életemben nem töltöttem még egyedül a szilvesztert, vagy nálam volt valami barátnő, vagy buli ahogy lenni szokott. De idén semmi nem akar összejönni, ahova bulizni hívtak mindegyik hely kint van a városból és nincs kedvem menni. Gáz itthon lazítani egy kicsit?2011. dec. 29. 21:10
31/36 anonim válasza:
ha nyugtat én 20 leszek de ma itthon maradok
csak sajnálom hogy nem megyek fel pestre mert ilyenkor olyan jo minden világit
utca bálok stb
a
bárok megtelve
32/36 anonim válasza:
Egyáltalán nem égő. Én is otthon szilveszterezek. Amúgy is utálom ezt a felhajtást, hogy ilyenkor kötelező bulizni meg minden. Majd akkor bulizok, ha akarok, nem amikor a nép elvárja. 18/F
33/36 anonim válasza:
óó csak nem egy DSP rajongó ?:))
én se megyek sehová most, hívtak 2 buliba, de valahogy egyikhez sincs ilyenkor kedvem.
inkább egy szűkebb baráti körhöz lett vna, sajnos az se jött össze.
Mindegy valószínűleg én is elpókerezgetek, mint ahogy már írta itt is valaki.
34/36 anonim válasza:
Mi sem megyünk a párommal sehova! :)
35/36 A kérdező kommentje:
17:47 Honnan tudod hogy DSP-s (is) vagyok? Lebuktam? :) :P
2012. jan. 1. 17:16
36/36 A kérdező kommentje:
Amúgy túléltem a szilvesztert, nem bántam meg, és legalább ma is toppon vagyok nem félig meghalva :) BUÉK!
2012. jan. 1. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!