Mit gondoltok az ilyen hazassagrol? Lehet sikeres?
Figyelt kérdés
Megismerkedik a ferfi es a no, kialakul valami nagyon szoros kotelek koztuk 1ev alatt. Az egyik felnek haza kell mennie (USA), igy a masik csak akkor tarthat vele, ha meghazasodnak. Ezaltal lehetoseget kap tanulni,megismerni egy masik eletet. Eltudjak egymas mellett kepzelni a jovot, de szerelem nincs, fizikai vonzalom van, mely szeretet, egy amolyan szovetseg, hogy segitik egymast joban-rosszban.2011. dec. 29. 14:27
11/16 anonim válasza:
Miért nem próbáljátok meg először az együttélést?
12/16 anonim válasza:
Szerintem Te a másik országtól félsz.
13/16 A kérdező kommentje:
Igen, ez is igaz, felek a masik orszagtol.
2011. dec. 29. 17:26
14/16 anonim válasza:
Mindig voltak érdekházasságok, ha még nyitott is, remekül ellehettek.
15/16 A kérdező kommentje:
En nem mennek,ha nem szeretnem,O se venne el, ha nem szeretne. A hazassag nem lesz nyitott. A kerdes nem errol szolt, szerintem a szerelem elmulik. A kapcsolatunk tobb,mint testiseg, mivel szeretjuk egymast, de tobb, mint baratsag is,mert van testiseg.
2011. dec. 29. 19:06
16/16 anonim válasza:
Ilyen volt az első párom.Mély szereteten kivül nem éreztem mást iránta,ő szerelmes volt.Mivel maga volt a tökéletesség,figyelmes,kedves minden jó tulajdonsága megvolt ugy gondoltam számomra ő az igazi,mégha a lila köd nem is volt meg.
Minden jól alakult még be nem toppant az életemben a szerelem,az az igazi lángoló.Elhagytam a párom és összejöttem a mostanival akivel közel 10éve élünk együtt boldogan.Hiába volt az a kapcsolatom tökéletes,hiába volt az ex-em "jobb" ember mint a férjem,hiányzott a tűz,a szerelem,nem bántam meg hogy igy döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!