Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen volt a napod?

Milyen volt a napod?

Figyelt kérdés

Panaszkodjunk egy kicsit, ezáltal is megkönnyebbülsz, vagy keressünk közösen megoldást a problémádra. A boldogságodnak pedig örüljünk együtt! :)

Bármilyen kis panaszt-örömöt leírhatsz. Sok kommentet várok- leginkább az kapcsán, hogy ma jó napod volt. :)

2011. dec. 28. 21:46
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
Hát szép napom lett volna, csak reggel felkeltem, azóta minden rossz és egyre rosszabb
2011. dec. 31. 20:06
 42/60 A kérdező kommentje:
Mi a baj? :(
2011. dec. 31. 20:21
 43/60 anonim válasza:

Rossz napom volt, mert egész nap fájt a fejem. Ráadásul apum is felidegesített, mert szerinte nem kellene itthon töltenem a szilveszter (amit egyszerűen utálok), barátokat kellene szereznem és kimozdulnom, mert a macskák nem számítanak társaságnak. Ő persze nincs azzal tisztában, hogy a társadalom egy híres példányának utánpótlásával, nevén nevezve az "őrült macskás nénivel" közölte mindezt. :)

20/L

2011. dec. 31. 21:22
 44/60 A kérdező kommentje:
Hihi. :) A szilveszter is csak egy unalmas nap a többi közül. :/ Mondjuk a tvben a tv2-n kabaré megy. :)
2011. dec. 31. 21:27
 45/60 anonim ***** válasza:
Nagyon jó :) 2 olyan embertől kaptam hajnalban új évi sms-t, akikre nem is gondoltam volna.Jól esett,hogy gondoltak rám. :)
2012. jan. 1. 16:08
 46/60 A kérdező kommentje:
Kellemes meglepetés lehetett! :) Én is kaptam olyan emberektől, akiktől nem is gondoltam volna. :)
2012. jan. 1. 18:52
 47/60 anonim válasza:
Reggel 7 körül keltem aztán bementem Pestre vásárolni, és örültem, hogy jóval olcsóbban megvehettem azt amire vágytam :) Meg tanultam mert a jövőhéten vizsgázom...
2012. jan. 14. 22:49
 48/60 anonim válasza:
Én is itthon voltam szilveszterkor a családommal és ennek nagyon örülök
2012. jan. 14. 22:50
 49/60 anonim ***** válasza:

K.rva sz.r napom volt.Nagyon jól indult,de a vége pokoli lett.Gyűlölöm az embereket,az ember még az állatnál is undorítóbb,mocskosabb faj,mert az állat csak ösztönből cselekszik,az ember meg rosszindulatból és önzőségből.Már várom azt a k.rva világvégét.

Remélem,Neked jobban telt a napod.

2012. jan. 14. 23:41
 50/60 anonim ***** válasza:
A tegnapi napom nagyon jó volt :) Délelőtt tanultam, majd délután a barátommal ünnepeltük a hófordulónkat :) Ma megy vissza az egyetemre, én pedig tanulok, délután megnézek a szüleimmel valami filmet, este pedig tornázok vagy futok :) ennyit terveztem mára..majd este írok, hogy milyen lett :-)
2012. jan. 15. 10:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!