Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen volt a napod?

Milyen volt a napod?

Figyelt kérdés

Panaszkodjunk egy kicsit, ezáltal is megkönnyebbülsz, vagy keressünk közösen megoldást a problémádra. A boldogságodnak pedig örüljünk együtt! :)

Bármilyen kis panaszt-örömöt leírhatsz. Sok kommentet várok- leginkább az kapcsán, hogy ma jó napod volt. :)

2011. dec. 28. 21:46
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
100%
Nem lett belőle semmi, persze, hogy akkor mondják le a közös programot mikor nincs nálam a mobilom:D Én meg 1 órát szenved a hajammal:P Mind1, megvolt a tanulópénz.
2011. dec. 28. 22:15
 22/60 A kérdező kommentje:

#20 Örülök neki! :)))

#21 Legalább a hajad jól áll. :) Én meg azt bírom, amikor a közös programok előtt egy fél órával szóljak, hogy menjek már. Közben akkor vagyok a legszétszórtabb..

2011. dec. 28. 22:18
 23/60 anonim ***** válasza:
100%
Rettenetesen pocsék egy napom volt. Úgy volt hogy kihasználtam volna ezt a kis szabid az ünnepek alatt, és összeraktam volna a TV állványt meg az új íróasztalt, csak sajnos el kellett mennem a nagyanyámékhoz mert azt telefonálták hogy totálisan nagy a baj meg anyámék nem tudtak volna átmenni a szomszéd faluból. 3 órát vezettem csak oda, a nagy semmiért, mert kiderült hogy mire odaértem a szomszédjuk megcsinálta azt amit kell, magyarán fogalmazva csöpögött a csap......... A napom 6 óra autózással ment el, csomó benzinem veszett kárba és a napom is pocsékba ment teljesen, nem tudtam semmit se csinálni, a páromat itt hagytam a nagy főzés közepébe mert megígértem neki hogy a levest is megcsinálom még barkácsolás előtt, de az se jött össze. Most is hulla vagyok és inkább itt irkálok.
2011. dec. 28. 22:37
 24/60 A kérdező kommentje:
Sajnálom. :S Menj inkább pihenni, túl értelmes dolgok nem fognak már itt történni... :))
2011. dec. 28. 22:40
 25/60 anonim ***** válasza:
100%
egy barátnőm a végtörlesztése miatt aggódik, én meg miatta :/
2011. dec. 28. 22:46
 26/60 A kérdező kommentje:
:( Sok szerencsét! :)
2011. dec. 28. 22:48
 27/60 anonim ***** válasza:
100%

Ingadozó lázzal (37-40 fok) mandula gyulladással fekszem itthon :(

15L

2011. dec. 29. 01:01
 28/60 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kivételesen jókedvem lett így estére. Délelőtt mondjuk elég rossz kedvem volt, megint rám jött az "undorítóan nézek ki" szindróma, egész délelőtt ezen szenvedtem. Aztán elmentem vásárolni a húgommal, szegénnyel tök csúnyán beszéltem, de a végére azért jobb kedvünk lett mindkettőnknek:) Vettünk mamuszt itthonra, és emiatt eksztázisban vagyok szinte, nagyon tetszik. Viszont még nem aludhatok, mert az egyik kezemen ki van festve a körmöm, a másikon nincs, de holnap már nem lesz időm kifesteni, szóval muszáj ma megcsinálni. Holnap megyek a barátomhoz, úgyhogy az sem lesz rossz nap.

Legyen mindenkinek legalább ilyen jókedve mint nekem most. :)

Csinálok egy kakaót, tejszínhabbal aztán elkezdek körmötfesteni. :D Jóéjt mindenkinek.

2011. dec. 29. 01:06
 29/60 A kérdező kommentje:

#27 Jobbulást! :S:S

#28 Hát mára szép napot a barátoddal! :) Remélem sikerült kifesteni a körmödet. Bár, minden elismerésem a Tiéd, hogy éjjel 1-kor volt még kedved körmöt festeni. :))

2011. dec. 29. 11:31
 30/60 anonim ***** válasza:

Unalmas, itthon fekszünk a párommal betegen, mire napközben sikerülne aludnom egy kicsit akkor jön rám a nagy köhögés, ami kb. 10 percig tart....

Ő már lassan 2 hete itthon van tüdőgyuszival. :(

2011. dec. 29. 21:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!