Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen volt a napod?

Milyen volt a napod?

Figyelt kérdés

Panaszkodjunk egy kicsit, ezáltal is megkönnyebbülsz, vagy keressünk közösen megoldást a problémádra. A boldogságodnak pedig örüljünk együtt! :)

Bármilyen kis panaszt-örömöt leírhatsz. Sok kommentet várok- leginkább az kapcsán, hogy ma jó napod volt. :)

2011. dec. 28. 21:46
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
100%
semleges,unalmas...de azért remélem neked jó <3 :D
2011. dec. 28. 21:57
 12/60 anonim ***** válasza:
46%
Ha vashiánya van, menjen ki a Kossuth térre tüntetni és rendőrök adnak neki viperával! :D
2011. dec. 28. 21:58
 13/60 anonim ***** válasza:
100%

Azt terveztem, hogy tízre, nyitásra lemegyek a könyvtárba tanulni, mert nálunk nem lehet (egyetemista vagyok). Elaludtam, reggel fél tízkor arra keltem, hogy apukám szidja a lefolyót, ami eldugult, de annyira, hogy szét kellett szerelnie. A konyha szét volt pakolva teljesen, úgyhogy lementem a nagymamámhoz kávézni, ő mondta, hogy menjek le hozzá nyugodtan tanulni, ő úgyis a városban mászkál. Tizenegytől este kilencig nála tanultam, közben néhányszor feljöttem, ebédelni meg lecsábítani az öcsém, akinek szintén tanulnia kellett volna. Sajna anyukám alkoholista, és amikor utoljára feljöttem, be volt rúgva és iszonyú dolgokat mondott nekem (mit mondott, üvöltött, de nála ez a normális - többek között emiatt nem lehet itt tanulni). Akkor kiborultam, elég érzékeny vagyok az ilyenekre. Visszamentem tanulni, de vagy másfél óráig nem bírtam, csak remegtem az idegtől. Nem mertem feljönni, csak amikor nagymamám már ment aludni, muszáj volt. Mire felértem, szerencsére anyukám aludt, apukámmal csináltunk vacsorát, kiszedtem a kismacskát szinte a nagymacska szájából (nagyon durván rátámadt, a kismacska meg úgy tett, mint aki meghalt, borzasztóan megijesztett), most még kicsit gyakorizom, aztán lassan alszom.

Összességében nem lett volna rossz ez a nap, ha anyukám kibírja, hogy nem rúg be. Bár nem tudom, mit vártam, tegnap józan volt, csoda lett volna, ha ma is az. Viszont kiderült, hogy nem jön szilveszterezni, aminek nagyon örülök, mert három napra elutazunk és lesz sok alkohol, és olyankor mindig túlzásba esik, aztán azt hallgathatom, hogy mekkora egy senki vagyok. Meg mindenki. Eléggé meg tudja ölni a hangulatot.

Bocsánat, ha hosszú voltam :)

2011. dec. 28. 21:59
 14/60 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok fáradt, csak éjjelente nem tudok aludni általában, ezért szeret délután elnyomni az álom, de akkor meg rémálmaim vannak, ezért utálok délután aludni.
2011. dec. 28. 22:01
 15/60 A kérdező kommentje:

#10 Sose bánd, az igaz szerelem úgy is jön! :)

#11 Nekem fantörpikusan átlagos! :D <3

#12 Köszönjük! Válaszát a Csongrád megyei rendőr-főkapitányság rendszerében rögzítettük. :)

2011. dec. 28. 22:01
 16/60 A kérdező kommentje:

#13 Legalább apukád rendes veled. Az öcsédnek pedig akkor nagy szüksége van Rád. :( :)

#14 Nincs valami lelki problémád, és így felszínre törnek a rémálmok? :S

2011. dec. 28. 22:04
 17/60 anonim ***** válasza:
100%
Csak vicc volt! :)
2011. dec. 28. 22:05
 18/60 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nincs semmi baj :) Csak amikor nem tudok mélyen aludni, akkor annyi baromságot összeálmodok :D:D
2011. dec. 28. 22:06
 19/60 A kérdező kommentje:
#17 Muhahahaha! Késő! :D
2011. dec. 28. 22:10
 20/60 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jó!Amit elterveztem mára mindent sikerült véghezvinnem és ettől jól érzem magam nem szeretem a napi lezáratlan ügyeket attól ideges és nyügös tudok lenni.
2011. dec. 28. 22:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!