Mi ez már megint? Merjek reménykedni vagy inkább felejtsem el?
Kicsit hosszú és bonyolult, de azért remélem el tudom magyarázni érthetően :)
Tehát arról lenne szó, hogy vidéki (pécsi) vagyok, de mindig az állatorvosi volt a nagy álmom Pesten (csak ott van, máshol nincs!!!). Szüleim viszont megtiltották, hogy oda menjek részint anyagi okok, részint pedig egyéb okok miatt (egyéb: úgy gondolják nem nőnek való munka). Beletörődtem ,hogy nem mehetek, tehát a POTE a mostani cél (azt is örömmel csinálnám egyébként).
Nővérem viszont most hazajött hozzánk, ő a fővárosban lakik. Próbálta meggyőzni szüleimet az állatorvosiról a múltban, 0 sikerrel. Erre mindannyian ott ülünk lenn, szülők , nővérem és én, és nővérem elkezdte magyarázni, hogy utána jártam e már a koli áraknak az állatorvosin stb. És, hogy mindenképpen írjak a TO-nak, érdeklődjem meg. Furán is néztem, hogy ez most megint mi, néztem a szüleimre is, de nem reagáltak semmit. Teljesen össze vagyok zavarodva. Hamarosan felvételi, és ha utólag kitalálják, hogy mégis mehetek, (persze a határidő után), akkor nagyon pipa leszek. Most miért ébresztenek bennem hiú reményeket? Milyen műsor ez?
9-es válaszoló!
Őszinte leszek, már én sem tudom! Nem szabadna ezt leírni, de a víz használatunk hát , maradjunk annyiban, hogy jóval kevesebb, mint másnak, mindegy mitől. Én sem tudom, hogy hogy megy el annyi és mire. Persze telefon számlák, meg gáz, villany, de én sem tudom mi olyan sok. Oké nagy a ház, meg mindenkinek saját szoba, de tényleg akkor irdatlanul nagy rezsink lehet, ha apum fele fizetése elmegy rá. Ezt nővérem mondta, benne pedig bízom, elvégre ő támogat az állatorvosiban. De mint mondottam volt vannak egyéb kiadások, apum is elég sokat költ magára, meg van egy bátyám is, ő itthon él, szóval nyilván ő sincs ingyen. Nem tudom. De mind1 nem is ez a lényeg, én sem szeretem, ha megkérdezik, hogy mennyi a fizetésem és mire költöm, úgyhogy most én sem tárgyalom ki apum jövedelmét :D
Ja, nem is azért, csak furcsa.
Szóval szerintem azért jelöld be, aztán nővéreddel, meg az egész családdal üljetek le, és beszéljétek meg. Bizonyítsd hogy mennyire szeretnéd, keress állatorvosin tanulókat, hátha tudnak segíteni szoctám, kolidíj, ösztöndíj tekintetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!