Megtörtént a gyermekelhelyezés: és sajnos amit alul olvastok, az már kijátszásnak számít, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
ami természetesen hála nálam történt meg. Megegyeztünk a láthatásban. A mai napon ( kettő éves gyermekről beszélünk ) 16-órára kellett volna hazahozni a gyermeket, viszont küldött egy sms-t,15:44-kor hogy most aludt el és szerinte késni fognak, és Én ilyenkor mit tehetek?2011. dec. 28. 16:32
31/33 A kérdező kommentje:
10 hónapos volt a kicsi amikor lelépett! Nem érdekelt, engedtem négy naponta a szabad napjain nála aludni a gyerkőcöt! másfél évesen kaptam a bíróságról egy papírkát, hogy pereli a gyereket! Megegyeztünk a bíróságon, a szabadnapjaihoz alkalmazkodva! vissza kellett mennem dolizni és kértem, hogy segítsen beszoktatni a bölibe előttem minden rendben volt, viszont hazaért anyucihoz már jött az sms, hogy nem köteles bölibe vinni! csak szoktatásban kértem! nem a hurcolásban! A bíróságon kértem, hogy ha változik a munkarendje arra is állapítsunk meg láthatási időt! a válasza " ne foglalkozzak ezzel" rendben van én nem szoktam vele vitába elegyedni! januárban változik a munkarendje és már elvárná, hogy én alkalmazkodjak hozzá ismét! és még sorolhatnám! nem 1xű a helyzet nálunk! Én sem vitázok vele, holott nem is úgy mennek a dolgok ahogy a végzésben szerepel, de mindent nem nyelhetek le én sem! Egyáltalán nem érdekel hogy mi van az exel, de a gyerekem igen, mert ő még mindig önuralmú vagyis anyuci, ha én annyira kekeckednék akkor már nem láthatná a gyermeket!
2011. dec. 28. 21:54
32/33 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Én nagyon is megértelek. És igazad is van, hogy izgulsz. De ez a láthatás, meg osztozás, már olyan, mint a kutya vacsorája. És a ti esetetek még a jobbik. Amikor mindketten ragaszkodtok a gyerekhez. De van, ahol senkinek sem kell. No, az a szomorúbb....Írd meg, ha visszakaptad, és eszedbe se jusson bosszút állni az apán. Mert legközelebb rosszabb lesz.
33/33 A kérdező kommentje:
meghozták a gyermekem! hála! szörnyű ez a várakozás! sajnos igen vannak jobb és rosszabb helyzetek! Nekem sem 1xűbb, mert ha neki lenne a nagy ragaszkodása semmi gond nem lenne! De sajnos nem az Övé!
2012. jan. 1. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!