Megtörtént a gyermekelhelyezés: és sajnos amit alul olvastok, az már kijátszásnak számít, mit lehet tenni?
Amikor ilyeneket olvasok mindig felfordul a gyomrom...
Nem elég szegény gyereknek, hogy elváltak a szülei, még marják is egymást. :-(
Ha valaha is elválunk a férjemmel, soha nem szabnék feltételeket, hogy mikor láthatja a gyerekeit. Addig van velük ameddig csak akar, hiszen ugyanúgy az övéi is mint az enyémek. Te pedig naptárban jegyzeteled, hogy hány órát volt nála? Remélem nem pályázol a tökéletes anya címre.
Te jó Isten, milyen emberek vannak. Én csak ámulok-bámulok....
Ezt most te komolyan kérdezted, hogy mit kéne csinálnod?
Ez nem fordulhat elő, hogy elalszik a gyerek és kicsit később hozza?
Volt olyan hogy nem hozta vissza a gyereket vagy miért félsz ennyire?
amíg házasok a szülők az apának is ki kell vennie a részét, ha elváltak, akkor csak 4ig az apja utána nem? ez olyan nevetséges. egy felnőtt édesapa tud vigyázni egy 2 éves gyerekre, nincs az cukorból, legalább annyira a szülője, mint az anyja. a szüleim is váltak, de ebből sosem volt gond. sőt, ha menni akartunk apához mehettünk, ha apa programot szervezett láthatáson kívül, akkor mehettünk.
szerintem a gyerekek nem a válást sínylik meg, hanem hogy azáltal az egyik szülő magának akarja a gyereket. az ilyen ember a saját gyerekével tol ki. örülj neki, hogy az apja foglalkozik vele, elviszi, szereti. azt akarod, hogy a gyerekednek minden második szombaton reggel 8tól délután 4ig legyen csak apja? az egészséges fejlődés alapja a szoros kapcsolat. a válás után a láthatáson marakodó szülők elérik, hogy sérüljön a szülő-gyerek kapcsolat. a szülők nem a gyereküktől válnak el, hanem a házastársuktól.
én is elváltam nemrégen, direkt nem jelöltettem ki láthatást, bár velem él a lányom. hogy miért? mert az apja is legalább olyan fontos az életében, mint én. sosem tenném tönkre a gyerekem marakodással. mit számít 1-2 óra ide vagy oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!