Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtörtént a gyermekelhelyezés...

Megtörtént a gyermekelhelyezés: és sajnos amit alul olvastok, az már kijátszásnak számít, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
ami természetesen hála nálam történt meg. Megegyeztünk a láthatásban. A mai napon ( kettő éves gyermekről beszélünk ) 16-órára kellett volna hazahozni a gyermeket, viszont küldött egy sms-t,15:44-kor hogy most aludt el és szerinte késni fognak, és Én ilyenkor mit tehetek?
2011. dec. 28. 16:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
84%
Én sem értem, hogy miért baj, ha ott alszik a gyerek. Te már az első alkalommal azt nézed, hogyan köthetsz bele a másikba? Ez szomorú, gondolhatnál a gyerekre is. :-(
2011. dec. 28. 17:15
 12/33 A kérdező kommentje:
Nem is azzal van a gond hogy alszik a gyerek, de ezt nem látom! Csak a rendszerességgel! 3om napja nála a gyerek! Te/Ti mit tennétek? 4-re kellene hozni és 3/4 kor elalszik!
2011. dec. 28. 17:16
 13/33 anonim ***** válasza:
75%

Amikor ilyeneket olvasok mindig felfordul a gyomrom...

Nem elég szegény gyereknek, hogy elváltak a szülei, még marják is egymást. :-(

Ha valaha is elválunk a férjemmel, soha nem szabnék feltételeket, hogy mikor láthatja a gyerekeit. Addig van velük ameddig csak akar, hiszen ugyanúgy az övéi is mint az enyémek. Te pedig naptárban jegyzeteled, hogy hány órát volt nála? Remélem nem pályázol a tökéletes anya címre.

2011. dec. 28. 17:20
 14/33 anonim ***** válasza:
95%
Mit kéne csinálni? Hát mondd meg neki, hogy jól van, ha felkelt vigye haza. Miért kell egy gyereken keresztül játszani a kicsinyes bosszúkat?
2011. dec. 28. 17:32
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Elaludt es majd hozza felhivott ez korrekt igy nem kell aggodnod
2011. dec. 28. 17:38
 16/33 anonim ***** válasza:
8%
A 3. válaszoló vagyok.Én biztos,hogy nem engedném el 3 napra a 2 éves gyerekemet...hazaértek már?
2011. dec. 28. 18:13
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
A gyermek az apáé is! Nem fogja megenni a gyereket vagy lelépni vala egy másik országba!
2011. dec. 28. 18:13
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Te jó Isten, milyen emberek vannak. Én csak ámulok-bámulok....

Ezt most te komolyan kérdezted, hogy mit kéne csinálnod?

Ez nem fordulhat elő, hogy elalszik a gyerek és kicsit később hozza?

Volt olyan hogy nem hozta vissza a gyereket vagy miért félsz ennyire?

2011. dec. 28. 18:22
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy gondolom, hogy mivel erről időben értesített, nem kellene belőle ekkora gondot csinálni. Ha se szó, se beszéd tette volna, akkor még megértem. De hát mégis az édes szülőjéről beszélünk, nem egy vadidegenről, nem igaz? A helyedben nem csinálnék belőle patáliát, hanem később, akár telefonon kérném meg, hogy erre legközelebb figyeljen oda. De semmiképp a gyerek előtt, nehogy a végén neki legyen lelkifurdalása, hogy az ő hibájából veszekedtek!
2011. dec. 28. 18:23
 20/33 anonim ***** válasza:
94%

amíg házasok a szülők az apának is ki kell vennie a részét, ha elváltak, akkor csak 4ig az apja utána nem? ez olyan nevetséges. egy felnőtt édesapa tud vigyázni egy 2 éves gyerekre, nincs az cukorból, legalább annyira a szülője, mint az anyja. a szüleim is váltak, de ebből sosem volt gond. sőt, ha menni akartunk apához mehettünk, ha apa programot szervezett láthatáson kívül, akkor mehettünk.

szerintem a gyerekek nem a válást sínylik meg, hanem hogy azáltal az egyik szülő magának akarja a gyereket. az ilyen ember a saját gyerekével tol ki. örülj neki, hogy az apja foglalkozik vele, elviszi, szereti. azt akarod, hogy a gyerekednek minden második szombaton reggel 8tól délután 4ig legyen csak apja? az egészséges fejlődés alapja a szoros kapcsolat. a válás után a láthatáson marakodó szülők elérik, hogy sérüljön a szülő-gyerek kapcsolat. a szülők nem a gyereküktől válnak el, hanem a házastársuktól.

én is elváltam nemrégen, direkt nem jelöltettem ki láthatást, bár velem él a lányom. hogy miért? mert az apja is legalább olyan fontos az életében, mint én. sosem tenném tönkre a gyerekem marakodással. mit számít 1-2 óra ide vagy oda?

2011. dec. 28. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!