Miért utálom a párom exnejét, ha még nem is találkoztam vele?
Szia.
Nem riválisnak látod hanem egyszerűen csak féltékeny vagy rá hogy a mastani pároddal ő is volt és nem csak a atied volt lesz egy életen át hanme valaki más is élvezte őt nem csak te , ilyen a szerelem.....
Én meg pont ellekező módon állok hozzá.Kiemelem a jó tulajdonságait,hogy mi a dícséretes a tetteiben és még hangoztatom is,hogy milyen jó ember és így is gondolom.
Talán nem vagy elég biztos magadban,nem?És féltékeny vagy talán!!!
Szerintem teljesen normális, hogy ezt érzed. Együtt volt a pároddal, riválist látsz benne, féltékeny vagy, talán ott van benned az, hogy ha egyszer összejöttek és egyszer szerette a párod, akkor miért ne szeretne bele újra? Pedig az igazság az, hogy erre általában elég kicsi az esély. Annak a kapcsolatnak nyilván nem véletlenül lett vége és pláne NEM VÉLETLENÜL van a párod veled. Minden bizonnyal szeret téged és a legkevésbé sem áll szándékában újrakezdeni a volt feleségével.
Saját tapasztalatom alapján az exek egyébként akkor a "legveszélyesebbek", amikor még nem láttad őket. Lelkiszemeid előtt megjelenik egy bombázó, aki olyan tökéletes, hogy senki nem ér fele, legkevésbé te. Én legalábbis miután személyesen láttam a párom exeit sokkal nyugodtabb lettem. Csak addig tartottam őket bombanőnek, míg meg nem láttam őket... :-)
Feltekeny vagy ra, es nem vagy biztos magadban. Nincs eleg onbizalmad. Nem vagy biztos abban, hogy te tenyleg jobb vagy, mint az ex volt.
Egyszeru a dolog! Ne beszeljetek az exrol, soha se!
Mit kell rola beszelni? Miert? Van kozos gyerekuk a ferjeddel, es miatta? Ha nem muszaj, ne beszeljetek rola egyaltalan, es akkor nem fogsz ra gondolni, egyszerubb lesz neked.
Ha a ferjed az exrol mesel, mond valamit, akkor ne kezdjel el beszelni, hanem csak hallgasd es ne is valaszoljal, bologass csak. Igy elobb abba fogja hagyni a meset a ferjed.
Ertem mirol beszelsz(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!