Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért utálom a párom exnejét,...

Miért utálom a párom exnejét, ha még nem is találkoztam vele?

Figyelt kérdés
Férjem exnejével soha nem találkoztam még, nem beszéltünk telefonon sem, mégis olyan ideges érzés fog el, mikor rá gondolok. Ha szó van róla, akkor biztos este róla álmodok, el tudok képzelni róla minden rossz dolgot, pedig lehet, hogy egy áldott lélek, nem tudom. Lehet, hogy az ismeretlenség hozza ki belőlem ezt az érzést, de magamnak sem tudom megmagyarázni, hogy miért van ez így. Hogyan tudnék végre nem rossz érzéssel rá gondolni?
2009. máj. 20. 16:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, mivel tudat alatt riválisnak látod, hiszen vele volt korábban a párod.
2009. máj. 20. 16:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az előttem hozzászolónak. Valamilyen szinten riválisnak látod, tudat alatt hozzás viszonyítod magad, mivel téma nálatok. Próbálj arra gondolni, hogy csak az exneje, a párod Téged szeret és ő már semmit sem jelent számára.
2009. máj. 20. 17:00
 3/9 anonim válasza:
100%

Szia.

Nem riválisnak látod hanem egyszerűen csak féltékeny vagy rá hogy a mastani pároddal ő is volt és nem csak a atied volt lesz egy életen át hanme valaki más is élvezte őt nem csak te , ilyen a szerelem.....

2009. máj. 20. 17:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én meg pont ellekező módon állok hozzá.Kiemelem a jó tulajdonságait,hogy mi a dícséretes a tetteiben és még hangoztatom is,hogy milyen jó ember és így is gondolom.

Talán nem vagy elég biztos magadban,nem?És féltékeny vagy talán!!!

2009. máj. 20. 17:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen normális, hogy ezt érzed. Együtt volt a pároddal, riválist látsz benne, féltékeny vagy, talán ott van benned az, hogy ha egyszer összejöttek és egyszer szerette a párod, akkor miért ne szeretne bele újra? Pedig az igazság az, hogy erre általában elég kicsi az esély. Annak a kapcsolatnak nyilván nem véletlenül lett vége és pláne NEM VÉLETLENÜL van a párod veled. Minden bizonnyal szeret téged és a legkevésbé sem áll szándékában újrakezdeni a volt feleségével.

Saját tapasztalatom alapján az exek egyébként akkor a "legveszélyesebbek", amikor még nem láttad őket. Lelkiszemeid előtt megjelenik egy bombázó, aki olyan tökéletes, hogy senki nem ér fele, legkevésbé te. Én legalábbis miután személyesen láttam a párom exeit sokkal nyugodtabb lettem. Csak addig tartottam őket bombanőnek, míg meg nem láttam őket... :-)

2009. máj. 20. 17:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Feltekeny vagy ra, es nem vagy biztos magadban. Nincs eleg onbizalmad. Nem vagy biztos abban, hogy te tenyleg jobb vagy, mint az ex volt.

Egyszeru a dolog! Ne beszeljetek az exrol, soha se!

Mit kell rola beszelni? Miert? Van kozos gyerekuk a ferjeddel, es miatta? Ha nem muszaj, ne beszeljetek rola egyaltalan, es akkor nem fogsz ra gondolni, egyszerubb lesz neked.

Ha a ferjed az exrol mesel, mond valamit, akkor ne kezdjel el beszelni, hanem csak hallgasd es ne is valaszoljal, bologass csak. Igy elobb abba fogja hagyni a meset a ferjed.

Ertem mirol beszelsz(((

2009. máj. 20. 18:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismerd meg azt a nőt. És aztán minél kevesebb szó essen róla.
2009. máj. 20. 19:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nálunk nőknél, ha lehet így fogalmazni, "természetes". Riválisodat látod benne, tartasz attól, hogy esetleg ismét újra kezdhetik (butaság, mert akkor már 1. rég megtették volna, 2. nem váltak volna el). És persze szereted a párod, te akarsz lenni neki a legjobb, tudat alatt pedig be akarod bizonyítani a volt feleségnek, magadnak és egyébként az egész világnak, hogy te jobb vagy, mint az "előző". És persze piciny féltékenység is van a dologban, ami a szerelem velejárója, hiszen volt már valaki a kedvesed életében, aki annyira ismerte őt, mint te. Ez nem gond, amíg kordában tudod tartani az "indulataidat", amíg meg nem nyugodsz. Én is így éreztem eleinte, de egy bizonyos idő elteltével ez az érzés csökkenni fog, majd el is múlik. Nálam az jelentette a nagy fordulatot, amikor egy nagyot beszélgettem az előző menyasszonnyal és be kellett látnom: ha nem lakna messze, még talán igazi barátok is lehetnénk. Tanácsolom, hogy ismerd meg a volt feleséget, szakíts időt arra, hogy megismerkedjetek. :)
2009. máj. 20. 19:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Féltékeny vagy.
2009. máj. 20. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!