Mit tegyek? Már eltörte a karom, betörte az orrom és egy csigolyám is eltört.
a csigolyatörésem régebben volt.
igen de van egy kis bökkenő, midnig az apám vitt kórházba és az orvosnak elmondott valami más sztorit. nemtehetek rólla. nekem csak apám van. a barátnőim szülei félnek befogadni, hátha énis ilyen agresszív vagyok. valószínű szólok majd a rendőrségnek. pár sérülésemről van fotó, a csigolyámról pedig megvan a röntgen kép..
és egyébként 16 éves vagyok.
ha igen helyett nemet mondok agyonver. arra vonatkozik hogy:
megcsináltad már a leckédet? nem...
Egy lecke nem megcsinálásért szétverés jár, törésekkel?!
(ha igaz, ha nem...)
Menekülj! Ilyen szülőnél BÁRMI jobb!
Nem értem: az orvosnak kötelessége feljelenteni, akár akarod, akár nem!
Menj el gyámhivatalhoz, vagy rendőrségre és mondd el nekik. Csak te tudod magad megpróbálni legalább kihozni ebből a helyzetből.
Valahol félsz, érthető, sőt valahol véded apádat, mert mégiscsak az apád. Hát nem kell őt védeni ha ilyen, téged viszont igen. Ne sopánkodj, hanem cselekedj. Mi bármit mondunk itt, a lépéseket neked kell megtenned, hogy segíts magadon, más is megsegít alapon.
Iskolába jársz akkor, ott is tudsz segítséget kérni és ők értesítik a gyermekvédelmiseket, akik kérhetnek rendőri segítséget is. Ha apád, ver annak nyoma van.
Már nem vagy kiskorú, önként elmehetsz gyerekotthonba, igaz nem leányálom, de talán, még mindig jobb mint az alkoholista apád. Tényleg nincs senki más rokon akihez mehetnél, aki gyámságba vehetne?
Remélem hamar segítséget találsz. Létezik még a telefontanú: 06 80 555 111 ez ingyenesen hívható akár fülkéből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!