Irreálisan zsíros a karom! Hogyan vékonyíthatnám?
Figyelt kérdés
Nagyon kövér vagyok, a 160 centimhez 100 kiló vagyok. Fogytam már 20 kg-t, látszik is az eredmény mindenhol.. Kivéve a karomon! Vastagabb, mint a vádlim! A vádlim legvastagabb részén 44 cm, a karom pedig 48! Egyszerűen undorító.. :S Mit tehetnék? Zsírból fogyok, de a karomból eddig 1 centi se jött le...2011. dec. 19. 21:15
2/9 A kérdező kommentje:
A sok kajától meg a mozgáshiánytól.
2011. dec. 19. 22:05
3/9 anonim válasza:
Akkor csináld az ellen tétjét. :D
4/9 A kérdező kommentje:
Ne kezd elölről.
2011. dec. 19. 22:47
5/9 anonim válasza:
De ha folytatod a diétát le fog jönni onnan is, csak onnan jön le a legnehezebben, ahova legrégebb óta raktározódik a zsír. De ez majd kialakul, vékonyabb lesz, csak idő kell neki.
6/9 anonim válasza:
sokan a májukat, meg a veséjüket is eladnák egy 48-as karért!!! Becsüld meg!
:D
7/9 anonim válasza:
Én a helyedben nem a karomon lévő zsír miatt aggódnék, hanem a szív, máj és egyéb belső szerveken lerakódott viscerális zsír miatt.
8/9 anonim válasza:
Menj el dolgozni iskolai menzára konyhás néninek.
100 kilósan a legutolsó problémád, hogy a karodon több zsírt látsz. Fogyókúránál amúgy is mi a f@sznak méregetni a vádlit meg a kart...
9/9 anonim válasza:
tegnap 22:46
1. Tanulj meg írni.
2. Írta, hogy fogyott 20 kg-ot, és zsírból. Feltételezem, nem a véletlen műve...
Inkább ne válaszolj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!