Normális az hogy rettegek a gondolattol hogy gyerekem legyen? De nem vedekezünk a ferjemmel. Orosz rulett vajon mi lesz ha megis terhes leszek? Mondjuk csak heti 1 az átlag
Pedig a férjed halála után jól járnál egy gyerekkel. Kapnál árvaellátást meg özvegyi nyugdíjat. Így se akarod? Ha felnő és dolgozni fog majd el tud tartani.
Komolyan nem hiszem el, hogy a kérdező komolyan beszél!! Miért ilyeneknek jutnak a jó pasik?? Már most a haláláról beszél!
Kamu a kérdés,egy idő után már leesett:)
De jó volt, majdnem bedőltem. :)
Miért kamu?
Ha van 2 diplomád, akkor hogy mondhatsz olyat, hogy lusta vagy 11 előtt felkelni? Fősulin/egyetemen nem lehet henyélni délig.:)
Mé' vóna má' kamu, ez a kérdés?
Na mondom, hogy mé':
a) minek van két diplomája, ha dolgozni úgysem akart 80 ezerért?
b) Miért dolgozna 80 ezerért, amikor egy diplomával általában többet keresnek?
c) Létezik olyan retardált kétdiplomás ember, aki nem beszél meg ilyen fontos dolgokat a férjével?
Természetesen lehetséges, hogy a kérdés nem kamu, a kérdező pedig nem fiktív személy.(Bár akibe szorult egy kis értelem, az inkább szeretné hinni, hogy ilyen emberek nem léteznek, érthető is, én is kamunak találom). Mindenesetre én az egész társadalom nevében remélem, ha igazi, fennálló problémáról van szó, akkor a kedves kérdező mégiscsak rá tudja beszélni a férjét a védekezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!