Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az hogy rettegek a...

Normális az hogy rettegek a gondolattol hogy gyerekem legyen? De nem vedekezünk a ferjemmel. Orosz rulett vajon mi lesz ha megis terhes leszek? Mondjuk csak heti 1 az átlag

Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 15:06
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:

Pedig a férjed halála után jól járnál egy gyerekkel. Kapnál árvaellátást meg özvegyi nyugdíjat. Így se akarod? Ha felnő és dolgozni fog majd el tud tartani.

Komolyan nem hiszem el, hogy a kérdező komolyan beszél!! Miért ilyeneknek jutnak a jó pasik?? Már most a haláláról beszél!

2011. dec. 26. 20:47
 32/55 A kérdező kommentje:
Gyűjtöttem egy kis pénzt arra az időre ha valami történne de az csak nekem elég.azt meg sose lehet tudni ki mikor hal meg jobb a biztonsag.sajnos nekem is meghalt apam es anyám hatalmas adóssagba verte magat ha nem verte volna éheztünk volna előttem a példa nem akarok igy jarni.szerintetek mennyi pénzt kéne összegyűjteni amiből 30 évig meg lehet éln?a férjem szokott nekem adogatni pénzt hogy vegyek belőle cuccokat ami kell stb de én max10ért veszek valamit a többit félreteszem.8 szamjegyű megtakaritasunk van az vajon elég?és még hozzá amit plusszban félreteszek abbol amit ad
2011. dec. 26. 20:55
 33/55 anonim ***** válasza:
90%

Kamu a kérdés,egy idő után már leesett:)

De jó volt, majdnem bedőltem. :)

2011. dec. 26. 21:06
 34/55 A kérdező kommentje:
Nem kamu miert lenne az???
2011. dec. 26. 21:14
 35/55 anonim ***** válasza:
90%

Miért kamu?

Ha van 2 diplomád, akkor hogy mondhatsz olyat, hogy lusta vagy 11 előtt felkelni? Fősulin/egyetemen nem lehet henyélni délig.:)

2011. dec. 26. 21:40
 36/55 anonim ***** válasza:
35, azért ebben nincs teljesen igazad, attól függ, milyen szak. Ha nincs túl sok gyakorlat, akkor általában lehet úgy rendezni, hogy késő délelőtt kezdődjenek. Gondolom aki ilyen lusta a nem kötelező előadásokra meg nem jár be..
2011. dec. 26. 21:53
 37/55 anonim ***** válasza:

Mé' vóna má' kamu, ez a kérdés?

Na mondom, hogy mé':

a) minek van két diplomája, ha dolgozni úgysem akart 80 ezerért?

b) Miért dolgozna 80 ezerért, amikor egy diplomával általában többet keresnek?

c) Létezik olyan retardált kétdiplomás ember, aki nem beszél meg ilyen fontos dolgokat a férjével?

Természetesen lehetséges, hogy a kérdés nem kamu, a kérdező pedig nem fiktív személy.(Bár akibe szorult egy kis értelem, az inkább szeretné hinni, hogy ilyen emberek nem léteznek, érthető is, én is kamunak találom). Mindenesetre én az egész társadalom nevében remélem, ha igazi, fennálló problémáról van szó, akkor a kedves kérdező mégiscsak rá tudja beszélni a férjét a védekezésre.

2011. dec. 26. 22:03
 38/55 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom, én 31 vagyok és megteremtettem mindent, van házunk nyaralónk stb.Igaz dolgoztam, 11-ig nem is tudnék aludni, maximum buli után. Van egy picim, imádom. Egy jó tanács, szüljél neki, mert ő még ráér a gyerekre, de te kiöregedsz, és ha ő akar, seperc alatt lecserél. Az ő megtakarítása az új nőé lesz, a te kis megtakarításod maximum 1-2 évig lesz elég. Ha kitartott vagy, legalább ésszel csináld.
2011. dec. 26. 22:44
 39/55 A kérdező kommentje:
Hát holnap veszek egy tesztet ha addig nem jön meg.bár remelm csak az idegességtől kesik
2011. dec. 26. 22:49
 40/55 anonim ***** válasza:
Gyerekek nincs itt semmi gond. Terhes lesz, megszüli, apuka fogja magát és lelép a gyerekkel. És így remélhetőleg mindenki jól járt. Apuka akart gyereket, van neki, eltudja látni a sok sok pénzéből, anyuka nem akart, nem is lesz, a gyereket meg apuka ha már annyira akarta remélhetőleg eltudja látni valahogy.
2011. dec. 27. 15:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!