Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El szeretnék költözni otthonró...

El szeretnék költözni otthonról, mit csináljak?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, Londonban élek, egy szobában az anyukámmal (Angliában minden isonyat drága, plusz még nem is a saját lakásunk, egy másik családdal kell laknunk.) Már vagy fél éve itt vagyunk ,nem változik a helyzet. Suli után egés végig itt ülök, a barátaimmal csak az iskolában beszélek, anyum meg egész nap dolgozik. Ráadásul sokszor nagyon ideges velem, mert nem vagyok ezzel elégedett és ,,elvárásaim" vannak (kinek nincsenek???). Aztán apukám előállt azzal, hogy a nagynéném azt mondta, hogy kiköltözhetek hozzá meg az unokatestvéreimhez Ausztráliába. Anyukám viszont még fél évre sem akar elengedni, pedig egy-két hónaponta találkoznánk (apukámat is csak annyiszpr látom), és hazajöhetnék ha nem tetszene. De nem akarja megengedni, mert szerinte túl kicsi vagyok, és ,,eltávolodnánk egymástól". Nem akarom megbántani, hogy utálok itt élni, mert tudom, hogy sok idejébe került, míg ezt is összehozta, de már kezd nagyon elegem lenni. Mit tegyek? Köszi előre is!
2009. máj. 19. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sehova nem mehetsz a szüleid engedélye nélkül! Kiskorú vagy és korlátozottan cselekvőképes jogilag, tehát saját sorsod felől nem dönthetsz. de ha ki tudod sírni, hogy kiengedjenek Ausztráliába a rokonokhoz, ott megpróbálhatsz kicsit önállósodni. De ott is csak az ő felügyeletük mellett.
2009. máj. 19. 23:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igazat kell adnom anyukadnak. Meg fiatal vagy ahhoz, hogy ilyen tavol kerulj tole. Nem tudom milyen kapcsolatban vagy a rokonaiddal, de lehetseges, hogy nem is jonnel ki veluk jol. Remenykedj, hogy javul az anyagi helyzetetek es legalabb egy garzonba el tudtok koltozni.
2009. máj. 19. 23:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Apukám engedne, és nagyon jó kapcsolatban vagyok a arokonokkal. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2009. máj. 20. 00:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem hogy unatkozol. De a sulis barátaiddal miért nem tudsz találkozni délután is néha? Vagy próbálj meg körbekérdezni, hogy milyen ingyenes szakkör vagy sportklub van. valamit biztos találsz. és ha nem unatkozol máris nem lesz olyan borzasztó kint. Ráadásul megtanulsz angolul és később nem kell ezzel kínlódni.

Sajnos más nincs, mert ha anyukád nem enged, nem mehetsz. De gondolj abba, hogy ő se jókedvéből csinálja, és gondolom azért valamikor haza akar majd jönni veled.

2009. máj. 20. 07:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt tégy, amit a szüleid mondanak. Anyukádnak igaza van, még kicsi vagy ahhoz, hogy külön élj a családodtól.
2009. máj. 20. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!