Hogyan könyörögitek ki magatoknak, hogy valamit elérjetek?
Figyelt kérdés
Szüleitekkel szemben(főleg)de mással is.2009. máj. 19. 19:37
11/13 anonim válasza:
Mélységes együttérzésem. Tartsatok ki, mire teljesen a magatok lábára álltok, rendesen meg lesztek edződve!
12/13 anonim válasza:
Én inkább soha, semmit nem kérek, mert akkor csak a megvető felsőbbrendűséget látom, hogy lám-lám, rájuk vagyok szorulva... De még akkor is, ha mondjuk egy ezrest akarok fölváltani két ötszázasba.
13/13 anonim válasza:
Sehogy. Ha normális kérésre nem kaptam meg úgysem ért volna semmit az se, ha földhöz verem a seggem. Mondjuk néha mondta anyu, hogy csak kicsit kéne hízelegni és akkor elengedne apa, de én meg besértődtem, hogy mi vagyok én, térden csúszkáljak, hogy elmehessek valahová? Így inkább duzzogtam és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!