Kinek miért rossz a Karácsony?
Én először diszitettem egyedül karácsonyfát az előbb. Annyira nincs hangulatom,hogy fát sem vettem,valahonnan volt kis 20 centis mű,azt feldiszitettem.
22 évig szülőkkel,nagyszülőkkel karácsony,tavaly exemmel szenteste,utána napok rokonokkal.
Most alig fél éve van párom,24-én este vele és a családjával leszek,mivel kettesben még korai,nem kérném még hogy a szüleivel ne legyen,igy én is velük.Mivel az enyéimmel annyira megromlott a kapcsolatom,hogy ünnepek alatt elkerülöm őket,csak nagyszüleimhez megyünk párommal.
Úgyhogy itt ülök a vacak kis 100forintos műfenyő mellett és sirok.Gyakorlatilag még idegen emberek várnak szeretettel karácsonykor.
Időpont tegnap 22:51
Miért írod ezt?
Utolsó együtt a családdal? Mi a baj? :S
A karácsony hazugság, ami egy fényekkel teleaggatott halott fa köré gyűjti a családokat, üres beszélgetésekből szőtt, több kiló vajas krém alá temetett hazugság, olyan hazugság, amelyben senki sem hisz.
Delphine de Vigan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!