Miért van az, hogy ha egy asszony az anyósával kapcsolatban kérdez valamit, rögtön lehurrogják, h csak gyűlölködik ok nélkül?
Mert kicsit sok itt a panasz menyek részéről, és annyiszor olvastam már, hogy a szörnyű matróna tologatta az unokáját vagy segít vagy vesz valamit, ez a nagy bűne. Be vagyunk sokallva. Anyósok meg nem panaszkodnak.H ők rínának mindig rájuk lennénk kibukva.
Attól lehet a te bajod valós.
Milyen érdekes nálunk nem ebből volt a gond, hogy elvettem a kicsit fiát. Szinte mindig összekapnak valamin a férjem és az anyukája. Együtt élünk anyós, férjem én meg a 8 hós picúr.
Anyósom folyamatosan cseszegeti a férjemet minden létező dologgal. Férjem meg határozottan rászól. Persze ilyenkor megy a nyafogás, hogy a férjem egy állat. Velem soha de soha nem emelte meg a hangját, pedig voltak összezörrenéseink, az anyukájának mégis sikerül kihozni férjemből a rossz oldalát.
1 hete azért lettem lek.rvázva mert annyira ordítottak egymással, hogy a gyerek bőgött a szobába és nem volt hajlandó enni. Kimentem és mondtam mindegyik menjen a saját szobájába. A férjem elvonult, anyósom lek.rvázott és közölte fogjam be a pofám. Mert jót akartam, és mert a fiam úgy sírt mint a záporeső.
2 nap múlva mintha mi sem történ volna jön hozzám és kérdezi mit hozzon a boltból? Menjen el a lottózóba? ???
Én mai napig hárítok nem szívesen beszélek vele, így hátrány az egy háztartás.
Anyukám sem mintapéldány, mondjuk ő anyagilag vesz igénybe minket. Egyszer nem szól bele a gyereknevelésben, mert én már az elején leszögeztem neki, hogy a fiam az unokája, én nevelem meg az apja, és úgy, ahogy jónak látjuk.
Szóval nem mindig velünk van a gond, néha a saját gyerekükben látnak ellenséget. És persze elfogultnak nevezhettek, de a férjemnek volt igaza, bár közöltem vele,hogy ezt ordítás nélkül is az arcába vághatta volna anyósomnak.
E kérdés kapcsán bizony én is elgondolkoztam az ismerőseimet illetően és hát egy példát sem tudok mondadni, ahol a férjnek lenne problémája az anyósával. Ellenben jó pár példát tudok, ahol a feleségnek bizony okoz gondokat az anyós.
Nálunk is anyu soha bele nem szólt se a mostani kapcsolatomba, se az előzőbe. Pedig így utólag, évek elteltével tudtam meg, hogy szerinte a volt párom rossz hatással volt rám. Soha észre nem vettem, hogy bármi halovány problémája is lett volna vele.
Abban viszont egyáltalán nme vagyok biztos, hogy ha a bátyámnak lesz egy komoly kapcsolata, hogy abba se fog beleszólni. Sőt! Igazából őt ismerve abszolút van bennem egy olyan félsz, hogy egy egy új női tagot a családban egyáltalán nem fogadna ilyen jól.
Nem tudom mi lehet az oka ennek? Én azt látom, hogy a lányukat elengedik az anyukák, de a fiukat nem szívesen. Tisztelet a kívételenek! Természetesen nem minden édesanya ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!