Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan kaptam ezért sírógörcs...

Jogosan kaptam ezért sírógörcsös idegrohamot?

Figyelt kérdés

Mikor beújítottam azzal az ötlettel, hogy telefont szeretnék egyből jött a hümmögés-hammogás, hogy nem tervezett ilyen drága ajándékot, ezért nem biztos, hogy megkapom. Nem tudom, hogyan hogyan se végül megkaptam a telefont.

Ma elmentünk vásárolni, hogy anyu vesz magának és apunak valamit ajándékot én meg a keresztanyámtól kapott pénzből vegyek valamit. Kinéztem egy gatyát, de anyu mondta, hogy nézzük meg máshol is. Beleegyeztem. A másik boltban egy gatya ugyanúgy tetszett, mint a másik és anyu a pénztárnál feltette a költői kérdést, hogy fizeted vagy fizessem én? Nekem egyből beugrott a másik gatya is, hogy akkor azzal most mi lesz?!

A végére a történetnek az sült ki, hogy én megkaptam a telefont, azt a bizonyos gatyát, apunak vett egy pólót meg egy gatyát és magának semmit PLUSZ még majdnem én voltam a rossz, hogy visszamentünk az első boltba, hogy válasszon magának valamit, majd én fizetem és hogy nem vettem az a gatyát, amit ott kinéztem.

De ezután majd hallgathatom, hogy ezt meg azt még ne vegyük meg, mert tartozunk másnak meg drága?!

2011. dec. 22. 15:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
82%
Most lehet lepontozni, de szerintem a kérdezőnek az a baja, hogy a fejére olvassák, hogy tartozás van, ő meg kapott gatyát, miközben azt ő kifizette volna. Anyukád, mivel nem álltok jól, szeretett volna neked megadni egy olyan dolgot, ami erőn felül van, meg is adta, de közben őrlődik, hogy így sokat költött. Nem tudsz mit csinálni, felnőttként majd átéled, vagy ha szerencsés vagy nem.
2011. dec. 22. 16:04
 22/30 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó: Így a kommentjeiből már megértjük, de a kérdésben annyira kuszán fogalmazza meg, hogy ezért hitte mindenki az ellenkezőjét. Aztán még ő majmozza meg gyökerezi itt le az embereket, mert nem tudja normálisan leírni, hogy mi baja, csak harmadik nekifutásra.
2011. dec. 22. 16:15
 23/30 anonim ***** válasza:
88%
Nekem elsőre lejött, de azért köszi a lepontozást. Nem tudom kit bántottam vagy mennyire nem volt hasznos.
2011. dec. 22. 16:35
 24/30 anonim ***** válasza:
64%

Érdekes, hogy én elsőre felfogtam mit írt a kérdező, nektek szerintem problémáitok vannak a szövegértéssel!

Off:

FromOz, a válaszaid alapján te valami kib@szottul ellenszenves, arrogáns gyökér lehetsz, akinek meggyőződése, hogy az ő problémáinál nem létezhet nagyobb! Nő létedre a tahósági potenciálod a férfiakéval vetekszik!

2011. dec. 22. 17:45
 25/30 anonim ***** válasza:

"De ezután majd hallgathatom, hogy ezt meg azt még ne vegyük meg, mert tartozunk másnak meg drága?!".... még el sem hangzott anyud szájából ez, de te már ki vagy akadva...

Ismered a b+ a fűnyíródat nyuszika effektust?

[link]

ha anyagi gondjaitok vannak, ne költekezz, anyud azért nem vett/vetetett magának semmit, mert úgy gondolta kell az még máshová. Lehet h kéri majd tőled a "gatyapénzt" fűtésre..Feltéve ha addig nem veszel nagy bánatodban/sértettségedben belőle vmi hülyeséget.

2011. dec. 22. 17:45
 26/30 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ki pontozott le téged, én felpontoztalak, mert a válaszod hasznos volt, annak ellenére, hogy még mindig fenntartom, hogy nekem nem jött le elsőre, és nem hinném, hogy bennem van a hiba. De ha te ekkora zseni vagy, akkor gratulálok. Elégedett vagy?
2011. dec. 22. 18:32
 27/30 anonim ***** válasza:
Most nem elégedett vagy nem, hanem egyszerűen nem értem ezt a lepontozósdit.Én maximum, ha nagyon rosszindulatú vagy trágár nyomok pirosat, nem akkor, ha más véleményen van.
2011. dec. 22. 18:38
 28/30 zokniszörny ***** válasza:
A lepontozást én sem értem soha, főleg, mikor tök jó válaszokat látok 50% alatt, a hülyeség meg 100%-ra van felpontozva... Amúgy is értelmetlen, mert láttam már olyat, hogy a 90%-ban hasznos választ adó mondott hülyeséget, és olyat is, hogy a 46%-os mondta meg a tutit. Én nem is figyelem, ki hány százalékon áll.
2011. dec. 22. 18:40
 29/30 anonim ***** válasza:
Miért erról szól a karácsony?
2011. dec. 22. 18:53
 30/30 anonim ***** válasza:
Zokniszörny, a lepontozások az idióta kiskölykök miatt vannak, sajnos nincs korhatár a regisztrációkor. Amikor nyafognak, hogy az anyjuk nem engedi meg, hogy 15 évesen a "barátjukkal" aludjanak, és mondjuk nekik, hogy mi sem engednénk, akkor rajban nyomkodják a negatív leszavazó gombot.
2011. dec. 22. 20:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!