Jogosan kaptam ezért sírógörcsös idegrohamot?
Mikor beújítottam azzal az ötlettel, hogy telefont szeretnék egyből jött a hümmögés-hammogás, hogy nem tervezett ilyen drága ajándékot, ezért nem biztos, hogy megkapom. Nem tudom, hogyan hogyan se végül megkaptam a telefont.
Ma elmentünk vásárolni, hogy anyu vesz magának és apunak valamit ajándékot én meg a keresztanyámtól kapott pénzből vegyek valamit. Kinéztem egy gatyát, de anyu mondta, hogy nézzük meg máshol is. Beleegyeztem. A másik boltban egy gatya ugyanúgy tetszett, mint a másik és anyu a pénztárnál feltette a költői kérdést, hogy fizeted vagy fizessem én? Nekem egyből beugrott a másik gatya is, hogy akkor azzal most mi lesz?!
A végére a történetnek az sült ki, hogy én megkaptam a telefont, azt a bizonyos gatyát, apunak vett egy pólót meg egy gatyát és magának semmit PLUSZ még majdnem én voltam a rossz, hogy visszamentünk az első boltba, hogy válasszon magának valamit, majd én fizetem és hogy nem vettem az a gatyát, amit ott kinéztem.
De ezután majd hallgathatom, hogy ezt meg azt még ne vegyük meg, mert tartozunk másnak meg drága?!
Érdekes, hogy én elsőre felfogtam mit írt a kérdező, nektek szerintem problémáitok vannak a szövegértéssel!
Off:
FromOz, a válaszaid alapján te valami kib@szottul ellenszenves, arrogáns gyökér lehetsz, akinek meggyőződése, hogy az ő problémáinál nem létezhet nagyobb! Nő létedre a tahósági potenciálod a férfiakéval vetekszik!
"De ezután majd hallgathatom, hogy ezt meg azt még ne vegyük meg, mert tartozunk másnak meg drága?!".... még el sem hangzott anyud szájából ez, de te már ki vagy akadva...
Ismered a b+ a fűnyíródat nyuszika effektust?
ha anyagi gondjaitok vannak, ne költekezz, anyud azért nem vett/vetetett magának semmit, mert úgy gondolta kell az még máshová. Lehet h kéri majd tőled a "gatyapénzt" fűtésre..Feltéve ha addig nem veszel nagy bánatodban/sértettségedben belőle vmi hülyeséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!