Más is van így? Másfél éve nem beszélünk apámmal.
Figyelt kérdés
1 házban élünk, de úgy mintha a másik nem létezne. egyszerűen elsétálunk egymást mellet, átnézünk a másikon. és ez így megy már 19 hónapja.. röhejes tudom, de úgy kezdődött az egész, hogy apám ellopta a szappanaimat, én meg szóvá tettem, hogy legalább szólhatott volna. erre még ő üvöltötte le a hajam, hogy nekem kuss a nevem a házban és besértődött.. tán térden kéne csúsznom előtte a semmiért?? másnak is ilyen sötét az apja? vagy csak nekem? 24/L2009. máj. 19. 13:15
1/4 anonim válasza:
Az én apám is egy nulla.Pár háznyira lakik tőlünk,de el sem jön az unokáihoz,ez van.Ma voltam a kisebbik lányommal nála,de ő a haverjával lelépett,mert dolga volt...a kislányom szemét meg"kiszúrta"egy zacskó ropival.Amikor otthon laktam mindegy fillérig elvette a fizetésemet,folyton vert.Én mégis próbáltam megbocsáltani neki,új lapot nyitni,de már belátom,hiába...nem vagyok fiú...ez a gondja.Pillanatnyilag azon gondolkozunk a férjemmel,hogy itt hagyunk mindent és mindenkit,és elköltözünk egy másik faluba.
2/4 anonim válasza:
Az én apám még ennél is rosszabb, mindent megevett, megivott, amit mi vettünk magunknak. Túrja az orrát könyékig, belepisil a wc-be és nem húzza le. Anyám összes pénzét elszedi. Azt mondta amikor szóvá tettük ezeket, hogy költözzünk el! Mi nem bírtuk, elköltöztünk!
3/4 anonim válasza:
Próbáljátok megbeszélni a dolgot.
4/4 anonim válasza:
Masfel ev hallgatas nem hiszem hogy csak egy par szappan miatt alakul ki, biztosan van valami melyebb oka is. Koltozz el mihamarabb, igy idovel megbekeltek egymassal es ujra kapcsolatba leptek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!