Nagypn felek az apamtol, kerlek adjatok tanacsokat. H mit tegyek?

nekem folynak a könnyeim, ahoyg olvastam, pedig nekem sem normális az apám (még kimondva is szörnyű, hogy az APÁM az a személy akit úgy gyűlölök.) Szerintem először beszélj egyik barátod anyujájával, mond el nekik ezt, és hátha lakhatsz náluk! Ha már nem vagy otthon, akkor esetleg megveredheted az előző válaszolóval :) Ha egy barátod sem fogad be, akkor menj ofőhöz, ha egyedül él, hátha nála lakhatsz. (persze vállalj munkákat és fizess nekik egy keveset, hogy ott lakhatsz)
Szerintem is fölösleges itt a "törvényes utat" járni, semmi nem fog változni, gondolom a testvéreid nem fognak apád ellen vallani, ahogy anyád sem... Gondolom nagyszüleidtől is hazarángatna apád.. Figyelj, ne gondolkozz, menj! nem fogsz hiányozni nekik.

Az emberrel azt teszik meg, amit enged.
Ezt most úgy értsd, hogy gondolom az ikertesód is hasonló, mint Te vele mégsem teszi.
Míg kicsi voltál nem tudtad ezt befolyásolni.
Most kezdj el szépen önvédelmi edzésekre járni és tuti megjön az önbizalmad, fegyelmed, tartásod egy pár hónapon belöl, mert tudni fogod, hogy akár mekkora is vagy, elbírnál vele, ha bántana.
Ha nem enged, mondd azt, hogy megvertek az utcán és ezért kell.
Csikard ki ezt az élettől magadnak, bízom benne, hogy megváltozik.
Egyébként joggal gyűlölöd őt.Erősítsd magadban, hogy nem félsz tőle és nagyon apránként állj ellen a kéréseinek.
Kérlek írj, mi van veled.
40-es édesanya vagyok, aggódom érted, mert pont abban a korban vagy, amikor elkövetik az öngyilkosságokat.
Kérlek ne tedd.
Előtted az élet és már csak pár évet kell kibírnod, csak addig ne vegye el az önbizalmadat annyira, hogy képtelen legéyl az önálló életre.
Mert ez félő-
ha hizsel a reinkarnációban, akkor lehet itt a bibi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!