Mit tehetnék, ha tényleg SEMMI nem jön össze?
Se iskola, se párkapcsolat, se munkahely nem jön össze, nincs semmi sikerélményem. Emiatt padlón vagyok teljesen.
21 éves lány vagyok.
Most végeztem nyelvsulit. Tudom hogy az ember életében vannak mélypontok, de nekem több a mély, mindig is így volt. Egy ideig tűrtem és elfogadtam, de most már elegem van :(
Nem járok iskolába, szeptembertől fogok, kellett a nyelvvizsga pluszpontként.
Szerintem jól öltözködöm, megválogatom hogy kit engedek közel magamhoz, úgy tűnik, rosszul:(
A pasik többsége csak meg akar dugni (nem megyek bele ilyenekbe), most derült ki hogy játszott velem egy pasi, akibe sikeresen beleszerettem..
Mivel nem járok iskolába és szeptemberig ráérek, munkakeresésben vagyok, sikertelenül (ami nem meglepő..)
Ha most fél évig nem jársz iskolába, a mifajtánkból meg eleged van, akkor marad a meló.
Milyen állást keresel? Gondolom szakmai képesítésed nincs, mivel a gimi mellé azt nem adnak, így maradnak a betanított vagy az észt igénylő, de képzettség nélkül végezhető munkakörök. Mondjuk ezekre mindig sokan hajtanak, ezért nehézkes.
Mikkel próbálkoztál?
Legyenek céljaid,terveid és merj álmodni.
Nagyon-nagyon erősen kell akarni!
Ha kell írd le egy papírra,hogy mit szeretnél,pontról pontra.Aztán gondold el a megvalósítást,képzeld el,hogy összejön....
mással is megesik hidd el.. bár nyilván ettől neked nem lesz jobb, de fogd fel úgy, hogy ez egy próba, az élet egyik próbája, amiből még sok lesz...
"Mindig adatik egy út, amely kivezet a mélységekből. Lehet, hogy keskeny és veszélyes, de ha elhiszed, hogy létezik, megnyílik előtted, s olyan biztonságosan haladhatsz rajta, mint macskák a háztetőn."
Szia KG
Te hh egyetemre jársz? Nem rgépszerelő vagy?
Kedves #19! Ismerjük egymást valahonnan?
De repgépszerelő a végzettségem, de nagy szerencsémre feltalálták a levelezőt, illetve azt továbbfejlesztve a távoktatást, ez a műszaki területen elég előnyös. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!