Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet feldolgozni azt,...

Hogy lehet feldolgozni azt, hogy a kishúgom már nem kislány?

Figyelt kérdés
Egyre többet pasizik meg ki is próbált már ezt- azt és valahogy olyan rossz, hogy már nem az a kis tündi-bündi kiscsaj aki régen volt....
2009. máj. 19. 00:38
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Hány éves a kishúgod?
2009. máj. 19. 00:46
 2/10 A kérdező kommentje:
16
2009. máj. 19. 00:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezen gondolkozok en is, csak annyi, hogy a lanyom es nem a hugom :))

Probalok az o szemevel latni, es belatni, hogy mar kezd felnoni, igaz neha nehez de.... muszaly

Ne aggodj! Hisz "te is voltal fiatal" :))

2009. máj. 19. 00:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos vagy nem sajnos, de 16 evesen mar a fiuknak kell tundibundiskedni. De attol o meg a hugod. Probalj meg vele igazi jo baratkent viselkedni, es meg fogod erteni, mit miert tesz:)
2009. máj. 19. 01:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Neked mindig is a kishugod lesz, csak mostmár nem a Barby babával játszik, hanem valami mással :-))) Persze hogy pasizik, ha szép, vonzó kislány, előbb utóbb megakad rajta a fiúk szeme.

Van egy kolléganőm, akinek főiskolás lánya van, mégsem pasizik. Mert nagggyyyon ronda szegény. De tényleg. meg rossz természetű. Ezért többnyire otthon ül és lógatja az orrát. Az anyja meg sajnálja és irigyen nézi azokat a lányos mamákat, akiknek csudaszép lányuk van és elismerően néznek utánuk az úton.

Fogd fel így. Hogy a tesód picike kis hernyócskából csodaszép pillangóvá vált. És örülj neki, de azért a távolból óvjad. Jó a nagytesó a háznál :-)))

2009. máj. 19. 09:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hihi, én is rosszul lettem mikor hugom elkezdett pasizni. 10 év van köztünk, de ugyan akkor viszon, tudtam neki tanàcsokat adni, s ez jo volt hogy hozzàm fordult, nem a csitri baràtnöihez! Söt a baràtnöi is kértek, kérnek tölem tanàcsot! Nehéz megszokni, de mi is felnöttünk, néha nekem is jol jött volna egy-két jo tanàcs! :)
2009. máj. 19. 13:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 8 évvel fiatalabb öcsém van, azzal sem könnyebb. :) És ő még csak nem is engem tekint bizalmasának, hanem a páromat. Neki mondta el az első berúgást, tőle kér tanácsot lányügyben...

Nehéz elfogadni, de az a jó, ha a kislányból nagylány, majd ifjú hölgy és gyönyörű nő lesz. Fogadd el, ez az élet rendje. :)

2009. máj. 19. 19:39
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :) igyekezni fogok :D
2009. máj. 19. 20:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Ilyenkor elszalad velük egy kicsit a ló,még újdonság,hogy udvarolnak neki,hogy barátja van,hogy kipróbálhat ezt meg azt,de majd egy kicsit lehiggad,ha rájön,hogy nem csak két évig fiatal.És így is tündibündi marad.

Legalábbis az én tapasztalatom szerint.

2009. máj. 20. 15:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Fogadd el, hiszen felnövőben van!
2010. máj. 13. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!