Hogy lehet feldolgozni azt, hogy a kishúgom már nem kislány?
Ezen gondolkozok en is, csak annyi, hogy a lanyom es nem a hugom :))
Probalok az o szemevel latni, es belatni, hogy mar kezd felnoni, igaz neha nehez de.... muszaly
Ne aggodj! Hisz "te is voltal fiatal" :))
Neked mindig is a kishugod lesz, csak mostmár nem a Barby babával játszik, hanem valami mással :-))) Persze hogy pasizik, ha szép, vonzó kislány, előbb utóbb megakad rajta a fiúk szeme.
Van egy kolléganőm, akinek főiskolás lánya van, mégsem pasizik. Mert nagggyyyon ronda szegény. De tényleg. meg rossz természetű. Ezért többnyire otthon ül és lógatja az orrát. Az anyja meg sajnálja és irigyen nézi azokat a lányos mamákat, akiknek csudaszép lányuk van és elismerően néznek utánuk az úton.
Fogd fel így. Hogy a tesód picike kis hernyócskából csodaszép pillangóvá vált. És örülj neki, de azért a távolból óvjad. Jó a nagytesó a háznál :-)))
Nekem 8 évvel fiatalabb öcsém van, azzal sem könnyebb. :) És ő még csak nem is engem tekint bizalmasának, hanem a páromat. Neki mondta el az első berúgást, tőle kér tanácsot lányügyben...
Nehéz elfogadni, de az a jó, ha a kislányból nagylány, majd ifjú hölgy és gyönyörű nő lesz. Fogadd el, ez az élet rendje. :)
Ilyenkor elszalad velük egy kicsit a ló,még újdonság,hogy udvarolnak neki,hogy barátja van,hogy kipróbálhat ezt meg azt,de majd egy kicsit lehiggad,ha rájön,hogy nem csak két évig fiatal.És így is tündibündi marad.
Legalábbis az én tapasztalatom szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!