A feleségem mellett 5 év van egy szeretőm! Már ne mondjam el neki soha igaz?
Frigid nő nincs!!!!!!! Csak ügyetlen, türelmetlen, önző, figyelmetlen partner van. Illetve olyan, akinek esetleg büdös a szája, izzadt, fenékszagú, ápolatlan,...
Vajon tudsz arról, hogy egy nő hosszabb bevezetőt igényel, mint egy férfi? Mert a fiatal szerető ripsz-ropsz beindul, de azért bizonyos kor után már nehezebben megy a dolog.
Vettél az asszonynak időnként virágot csak úgy? Mondtad neki, hogy szereted? Hogy megőrülsz érte?
Mert nekünk a szavak, a gesztusok is nagyon sokat számítanak!
Úgy hiszem nincs is szeretőd öt éve.
Csak bohóckodsz velünk.
De ha mégsem,akkor ha hazamész verd meg a feleséged, nem baj ha nem tudod miért, Ő biztosan tudja!!!
ma 20:01
ápolt vagyok és mindig is adtam magamra..nincs seg.g szagom,a szám sem büdös,2 hetente járok fodrászhoz,nem vagyok dagadt,napi 3-szor mosok fogat,minden nap tiszta alsóneműt húzok és tiszta zoknit.sőt még néha parfümöt is fújok magamra ami nem olcsó fajta. 2 naponta borotválkozom de néha meghagytam a borostát mert a szeretőm arra izgult a feleségemmel ellentétben...jó és ízléses ruháim vannak és nem egy farmert vagy kabátot hordok 3 évig...igényes vagyok magamra..a feleségemmel ennek ellenére bármit tehettem soha nem tudtam rávenni a szexre,pedig még fin.gani sem fingottam előtte soha...semmi olyan gusztustalan dolgot nem csináltam ami arra adna okot hogy ne kívánja meg...egyszerűen ahogy az egyik hozzá szóló mondta,vannak ilyen emberek...akiket 5 adonisz sem tudna felizgatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!