Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem mellett 5 év van...

A feleségem mellett 5 év van egy szeretőm! Már ne mondjam el neki soha igaz?

Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 19:23
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
84%
És a feleséged már nem frigid? Mert ha az, akkor megint lesz szeretőd egy idő után.
2011. dec. 19. 19:51
 22/40 tetris ***** válasza:
82%

Frigid nő nincs!!!!!!! Csak ügyetlen, türelmetlen, önző, figyelmetlen partner van. Illetve olyan, akinek esetleg büdös a szája, izzadt, fenékszagú, ápolatlan,...

Vajon tudsz arról, hogy egy nő hosszabb bevezetőt igényel, mint egy férfi? Mert a fiatal szerető ripsz-ropsz beindul, de azért bizonyos kor után már nehezebben megy a dolog.

Vettél az asszonynak időnként virágot csak úgy? Mondtad neki, hogy szereted? Hogy megőrülsz érte?

Mert nekünk a szavak, a gesztusok is nagyon sokat számítanak!

2011. dec. 19. 20:01
 23/40 anonim ***** válasza:
Ne mond el neki, ha vele akarsz maradni!
2011. dec. 19. 20:08
 24/40 eugenica válasza:
71%

Úgy hiszem nincs is szeretőd öt éve.

Csak bohóckodsz velünk.

De ha mégsem,akkor ha hazamész verd meg a feleséged, nem baj ha nem tudod miért, Ő biztosan tudja!!!

2011. dec. 19. 20:09
 25/40 anonim ***** válasza:
83%
Dehogy nincs frigid nő, ettől a kérdező még nincs felmentve, de igenis van olyan, hogy a nő nem vagy alig igényli a szexet, ez lehet ok nélkül is vagy mert történt vele negatív élmény, de ez nagyon is létezik.
2011. dec. 19. 20:10
 26/40 A kérdező kommentje:

ma 20:01

ápolt vagyok és mindig is adtam magamra..nincs seg.g szagom,a szám sem büdös,2 hetente járok fodrászhoz,nem vagyok dagadt,napi 3-szor mosok fogat,minden nap tiszta alsóneműt húzok és tiszta zoknit.sőt még néha parfümöt is fújok magamra ami nem olcsó fajta. 2 naponta borotválkozom de néha meghagytam a borostát mert a szeretőm arra izgult a feleségemmel ellentétben...jó és ízléses ruháim vannak és nem egy farmert vagy kabátot hordok 3 évig...igényes vagyok magamra..a feleségemmel ennek ellenére bármit tehettem soha nem tudtam rávenni a szexre,pedig még fin.gani sem fingottam előtte soha...semmi olyan gusztustalan dolgot nem csináltam ami arra adna okot hogy ne kívánja meg...egyszerűen ahogy az egyik hozzá szóló mondta,vannak ilyen emberek...akiket 5 adonisz sem tudna felizgatni...

2011. dec. 19. 20:25
 27/40 A kérdező kommentje:
plusz ha annyira igénytelen lennék akkor nem hiszem hogy egy igényes jó kinézetű fiatal lány szóba áll volna velem..
2011. dec. 19. 20:29
 28/40 anonim ***** válasza:
Én viszont nem értek valamit: miért dobtad a szeretőd??? Hiszen azt írod, hogy a feleséged nem jó, és nem elég az ágyban....vagy azóta megváltozott? Vagy évekig újabb szeretőt tartasz majd?
2011. dec. 19. 20:51
 29/40 anonim ***** válasza:
Azért ez mókás. Nem sokkal ezelőtt egy nő írt ki kérdést, hogy megcsalta a férjét, mi legyen most. Ott a válaszolók 3/4 része erősen buzdítja, hogy tagadja le, nem fáj, amiről nem tudnak.
2011. dec. 19. 21:23
 30/40 anonim ***** válasza:
Ja, csak ott egy egyszeri botlás volt, itt meg több éves átverés.
2011. dec. 19. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!