A feleségem mellett 5 év van egy szeretőm! Már ne mondjam el neki soha igaz?
már csak volt.az csak elírás...
soha nem szerette a szexet igazán,bárhogyan is bántam vele...így muszáj volt egy szexpartner után nézni akivel kiélhetem a szexuális vágyaimat...
Ha ez a megcsalás egyszer fordult volna elő, mint alkalmi félredugás, akkor még talán megbocsátható lenne. De öt évig tartó kapcsolatot nem nagyon lehet megmagyarázni. És kiváncsi lennék arra is, hogy ez alatt az öt év alatt vajon a szeretőt mivel hülyítetted? Mit igérgettél neki, hogy kitartott melletted ilyen hosszű ideig? Mondtad neki, hogy majd elválsz, és elveszed őt?
Bár elítélem a szeretőt, de azért sajnálom őt is, és a feleségedet is.
ma 19:40
semmivel nem hülyítettem..szerette a szexet velem és nem volt frigid mint a feleségem..plusz fiatalabb volt nálam,nem késett le semmiről ő is csak szexnek fogta fel.
"soha nem szerette a szexet igazán,bárhogyan is bántam vele...így muszáj volt egy szexpartner után nézni akivel kiélhetem a szexuális vágyaimat..."
Beszélgettél vele erről mielőtt megcsaltad? Hogy pl. nem e veled van gondja az ágyban, elég vonzónak tart e téged, fel tudod e izgatni eléggé?
Én azt mondom hogy ha lett volna gerinced akkor vagy szakemberhez fordultatok volna vagy ha ő nem hajlandó rá akkor búcsút intettetek volna egymásnak és kerestél volna mást szingliként, olyat akivel ágyban is és azon kívül is összhangban vagytok. Még most sem késő!
És hogy ismételjem magam, a megcsalás terhét ha a barátnőd tényleg fontos neked akkor nem rakod őrá, hanem megtartod magadnak, egyedül szenvedsz ettől (őszintén szólva megérdemled).
19:35-ös voltam (az első)
ma 19:47
a szeretőm nem ezt mondta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!