Na "nincs ajándékozás", tényleg ne vigyek semmit?
Tavaly karácsonykor "anyósomékhoz" házi készítésű bonbont vittem meg egy üveg finom bort. Rossz vége lett, negyed óra "vitatkozás" után fogadta el az ajándékot, mert "ő nem készült semmivel" (persze kaptam az előtt egy csomó mindent és a nyaralásunkat is ők állták a párommal). Aztán a fejemhez vágta, hogy míg nincs "saját keresetem" addig neki ne vásároljak (egyébként a saját pénzemből, ösztöndíjból vásároltam).
Mindegy. Megemésztettem, eltelt 1 év, idén én vagyok hivatalos a karácsonyi vacsorára, de nem merek vinni semmit, mert nem akarom hallgatni az esti cirkuszt. Pedig lenne egy csomó vagány ötletem, hogy mit vihetnék. Nagyon szeretek ajándékozni, magáért az örömért amivel jár a kibontás, meg az az érzés....de nem így....
Tényleg ne vigyek nekik semmit? A páromnak meg a húgának vásároltam.
21-L
23-L
Abból utólag lenne cirkusz...sehogy se jó:P
Úgy érzem te ajándékot akarsz vinni. Hát értsd meg, hogy azt jobb ha nem teszed.
Ha vannak tuti ötleteid, akkor is érd be azzal, hogy viszed illemből a vacsorára, de ne akard karácsonyi ajándéknak hívni.
És akkor vittél is meg nem is. Azaz vittél , de nem azért.
Ne erőltesd ami már bebizonyosodott, hogy nem működik, hanem értsd meg, fogadd el. Illemből még vihetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!