Azt hogy lehet össze hangolni egy kapcsolattal ha egy férfi heti 6 napban napi 11 órát dolgozik?
ma 11:55
és te gondolom nem dolgozol?!úgy gondolom ha valaki jól keres az nem azt jelenti hogy neki kell eltartania a párját hanem közösen tenni a jövő érdekében...én nem várom el azt hogy cigit a számba rakják s ki legyen nyalva a seggem...a pénzt azért teszem félre hogy a közös házunkat és jövőnket építsük belőle és emberhez méltóan éljünk...én a kényelmes és a biztonság miatt gyűjtöm a pénzt és nem azért hogy a páromat kényeztessem belőle...és ez nem azt jelenti hogy fukar vagy irigy lennék,csupán annyit jelent hogy előre látó vagyok hogy még véletlenül sem kerüljünk rossz helyzetben..
Én sem értek egyet a 11:55-össel.
Alapból az érthetetlen, hogy valaki annyit csinál csak, hogy rendbe rakja a lakást. Bazzeg ez ha máshol csinálom segédmunka, azért ennél többre vagyok képes. Azért valami ambíció csak van.
A másik meg hogy a szájába rakni a cigit? :D
Na ezt szex után el tudom képzelni, egyéb helyzetben basszus, gyújtsa meg ő :D Ez röhejes :D
Mármint,hogy szex után elmegy? :D
Én csak ott tudom elképzelni, vagy ritkán, ha tele van a keze, de basszus, erről a mindig a szájába adom a cigit dologról Jabba jutott eszembe a Star Warsból, ahogy ott vannak körülötte láncon a tagok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!