Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon el vagyok keseredve....

Nagyon el vagyok keseredve. Ráadásul haragszom, féltékeny vagyok és szomorú. EL fog ez múlni és fogok tudni még újra örülni vagy igy marad?

Figyelt kérdés

34 éves vagyok. Nem lehet gyerekem. Megállapitotta az orvos, hogy meddő vagyok. A családnak nem mondtunk meg, mert nem akartuk, hogy sajnáljanak. Pár hete derült csak ki és igazából fel sem fogtuk még a férjemmel. Ennek ellenére mindig kérdezték, hogy mikor jön a baba és mi mindig valamit hazudtunk.

Most kiderült, hogy 21 éves öcsém és barátnője babát várnak. Ma jelentették be. Fiatalok, boldogok. Én meg nem tudok velük örülni. Féltékeny vagyok és itt bőgök és irigykedek. Lesz ez jobb? Mit csináljak? Most biztos nem tudnék szóba állni tesómékkal és nem tudnék gratulálni nekik, mert nem lenne őszinte az örömöm.

2009. máj. 18. 17:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
83%

a féltékenység irigység az természetes valahol, de ne másokkal törödj, hanem magaddal. attól még neked nem lesz jobb ha másoknak is ugyanilyen rossz, és nem attól vagy boldogtalan, mert másoknak sikerült, hanem mert neked nem. Lehet nem is a testeddel van a baj, hanem a lelkeddel. Természetgyógyász kövek segitségével a meddő nőt is termékennyé tudta tenni. lehet csak gyulladás van a szervezetedben ami gennyesedést okoz, ezért elzárja a petevezetéked járatát.

szerintem gyógy ülöfürdőt vegyél, pl cickafark, igyál friss csalánteát, (leforrázva)

a boróka és csipkebogyó tea is hatásos, plusz a kamilla.

a rózsakvarc segit bevonzani az életedbe a gyermekáldást, plusz lehet nem vagy vallásos vagy babonás, de gabriel arkangyal az anyaság és gyermekáldás védő szentje :)

imádkozz érte, egy próbát megér. Higyj benne, sose mond hogy soha, és legyél hálás minden eredményért :)

a pozitiv gondolatokkal és optimista szavakkal be tudod vonzani a sikert az életedbe.

Engedd had áramoljanak szabadon az energiák.

hordj zöld, kék, fehér ruhákat, (ékszereket, vagy bármi mai ilyen szinü)

halgass nyugtató lassú halk zenét.

szedj elevit magzatvédő vitamint.

tegyél le a cigiről kávéról ha élsz velük.

nzesd meg a pajzsmirigyedet és a vércukorszintedet rendben vannak e.

adjanak a válaszra kérdést hogy mi ak onkrét oka annak h nem lehetsz terhes. Eszel te elég magvakat? a dióban, mogyoróban, pisztáciában, szotyiban sok az e vitamin, akinek alcsony az e vitaminja, az nehezebben esik teherbe. egyik meddő barátnőmtől megkérdeztem eszik e diót vagy ilyesmit, azt mnodta nem, mert allergiás az oylajos magvakra, na itt volt a kutya elásva :)

került a stresszt, ne fogyózz, aludj eleget és ne sportolj túl sokat. a szaunát került és a fizikai megterhelést 8ne emelgess nehéz dolgokat)

2009. máj. 18. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!