Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretem. Lehetséges?

Nem szeretem. Lehetséges?

Figyelt kérdés
ugye mindenki szereti az apját. de én nem. egyszerűen nem szeretem.nem birom őt tisztelni, nem birok vele beszélni nem birok vele semmit se csinálni. nagyon sok dolgot csinált kb. az egész eddigi életemet tönkre tette (pedig még csak 14 vagyok) . ha ő azt mondja szeret akkor elfordulok ha puszit ad elhúzódok én úgy gondolom hogy nem csak iylen tini apja-lánya veszekedés . szerintetek?
2011. dec. 16. 16:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
17éves vagyok és gyűlölöm.
2011. dec. 16. 17:25
 12/18 anonim ***** válasza:
én is hasonló helyzetben vagyok mint te... Én nem szándékozom megbocsájtani, max ha már nem lesz az életem része. Akkor is inkább c sak elfogadom, hogy nekem ez jutott. Megbocsájtani meg nem akarok, ugyanis nem érdemli meg.
2011. dec. 16. 17:26
 13/18 anonim ***** válasza:
ja és 19L voltsam
2011. dec. 16. 17:26
 14/18 A kérdező kommentje:
ahogy így nézem tök sokan utálják az apjukat...
2011. dec. 16. 17:28
 15/18 anonim ***** válasza:
hát igen. nem mindenkinek való gyerek. én ezerszer meggondolom, hogy válallok-e majd..19L
2011. dec. 16. 17:32
 16/18 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

ahogy így nézem tök sokan utálják az apjukat..."

Igen, igazad van. Ez valóban egy reprezentatív felmérés, a valóságot hűen tükröző adatokkal.

2011. dec. 16. 17:44
 17/18 A kérdező kommentje:
hát én szeretnék majd gyereket de ha ilyen férjem lenne mint nekem az apám egy perc alatt elválnék tőle.
2011. dec. 16. 17:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Arra, hogy megbocsáss neki, és megszeresd, csak akkor van esély, ha megváltozik (azaz nem lesz többé alkoholista). Ehhez általában kisebb csoda kell, de megtörténhet. De jó esély van rá, hogy még akkor sem fogsz tudni neki megbocsájtani, ha olyan dolgokat tett, amik a későbbi életedre is kihatással vannak. Már pedig miért ne lennének, hiszen az, hogy milyen felnőtt leszel, nagyrészt azon múlik, hogy hogy bántak veled gyerekként.
2011. dec. 17. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!