Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretem. Lehetséges?

Nem szeretem. Lehetséges?

Figyelt kérdés
ugye mindenki szereti az apját. de én nem. egyszerűen nem szeretem.nem birom őt tisztelni, nem birok vele beszélni nem birok vele semmit se csinálni. nagyon sok dolgot csinált kb. az egész eddigi életemet tönkre tette (pedig még csak 14 vagyok) . ha ő azt mondja szeret akkor elfordulok ha puszit ad elhúzódok én úgy gondolom hogy nem csak iylen tini apja-lánya veszekedés . szerintetek?
2011. dec. 16. 16:51
1 2
 1/18 bánomisén ***** válasza:
77%
Még csak 14 éves vagy, majd kinövöd.
2011. dec. 16. 16:56
 2/18 anonim ***** válasza:
14 évesen ez előfordul. Mivel semmit nem írtál róla, mit csinált, ami miatt azt gondolod, hogy nem szereted, nehéz megmondani, hogy csak tinilány-apa konfliktus-e. Ha mondjuk részegen molesztál meg ver, akkor nyilván nem, ha meg csak idegesítenek a szokásai, akkor ez bizony még pár évig így lesz, amíg kamasz vagy, de majd elmúlik.
2011. dec. 16. 17:00
 3/18 A kérdező kommentje:
alkoholista, nem ver de azért már ütött meg, reggeltől estig ordibál,a kutyával szebben beszél mint velünk.
2011. dec. 16. 17:02
 4/18 tetris ***** válasza:

Egyáltalán nem törvényszerű, hogy az ember szeresse az apját. Sajnos vannak olyan apák, akik ellenszenvet váltanak ki a gyermekükből.

Érdemes lenne tisztázni a helyzetet. Mert ha apukád nem alkoholista állat, aki üvöltve üti-vágja a családot, akkor más miatt húzódozol tőle.

Közeleg a karácsony, itt lenne az alkalom, hogy leüljetek és megbeszéljétek, hogy mi a gond.

2011. dec. 16. 17:06
 5/18 tetris ***** válasza:
Ó, most látom, hogy mégiscsak egy alkoholista nagyverekedős apuci. Hát akkor érthető, hogy nem szereted. Az ilyet nem is kell.
2011. dec. 16. 17:07
 6/18 A kérdező kommentje:
és szerintetek megváltozhat? vagy ez így örökké bennem lesz?
2011. dec. 16. 17:10
 7/18 anonim ***** válasza:
Úristen ugyan az mint ami nálam van! Nem bírom elviselni. Sokszor részegen jön haza..egyszerűen képtelen vagyok vele normálisan beszélni, azt kívánom bárcsak még köszönésre se méltatna. Kiráz a hideg és rosszul leszek ha megpuszil, próbálok elhúzódni de olyankor az van h mivan, nem adhat egy puszit? Igaz, velem nem ordibál és nem is ütött meg, de akkor sem bírom elviselni. Olyan hülyeségeket mond, és amikor hajat szárítok, de bejön kezet mosni részegen, és hanyatt esik a kádban.. egyszerűen undorító! Nem tudom elviselni. Már sokszor mondtuk neki hogy menjen elvonóra, különben anya megy a bíróságra válópert indítani, ilyenkor egy ideig jól viselkedik, de aztán újrakezdi. Anya meg nem "akar" válni, mert akkor el kellene költöznünk, apa nem menne el, és akkor "össze kellene húzni a nadrágszíjat", és fél hogy nem tudna mindent megadni, nem akarja hogy bármiben is hiányt szenvedjünk. De majd csak lesz valahogy. Kitartás, nem vagy egyedül! Ha akarsz írhatsz privit és beszélhetünk ilyenekről..16/L
2011. dec. 16. 17:15
 8/18 anonim ***** válasza:
Én is utálom és már 20 vagyok...
2011. dec. 16. 17:16
 9/18 anonim ***** válasza:
én is utálom.19L
2011. dec. 16. 17:20
 10/18 A kérdező kommentje:
és ti amúgy szerintetek valamikor megfogtok bocsájtani? elfog múlni az utálat?
2011. dec. 16. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!