Elegem van! Már nem tudom mi a helyes, hogy kiben bízzak
meg?
Figyelt kérdés
Férjemmel, babánkkal élek anyámnál (ő is velünk lakik). Folyamatosan megy a feszültség, a vita. Anyám érzem, hogy rámtelepszik, hogy befolyásol és ez a házasságomra is rányomja a bélyegét. A férjemmel napi szinten megy a veszekedés, hogy olyan vagyok mint az anyám, és hogy épeszű férfi engem nem tudna elviselni. Lányom előtt nem sírok, de most már kifakadtam így este csöndben. Jobb lenne kiszállni, de miatta nem teszem. Elköltözni még nem tudunk (az sem biztos, hogy a férjem már velem akar -e lenni, lehet tényleg lelécel) Nem tudom, hogy a veszekedések miatt bízzak-e benne,nem tudom,hogy anyám jót akar-e, vagy csak a természetéből adódik, hogy gerjeszti a feszültséget,akaratlanul. Nem akarok veszekedni, utálom...de mindenkit megbántok a békülési szándékommal és utálom magam emiatt.Mit csináljak?
Nagyon nehéz lehet, sajnálom. Nem tudom, mi az, amiben anyukád befolyásol, de szerintem vele kéne először tisztázni a dolgokat. Attól, hogy vele éltek, felnőtt vagy már, saját családdal, férjjel, gyerekkel, és ha esetleg problémáid vannak a férjeddel, vagy anyukádnak nem tetszik vmi az ő viselkedésében vagy az életstílusotokban, az a ti dolgotok, nektek kell megoldani, azzal nem segít, ha uszít ellene, csak nehezebbé teszi neked az egészet. Talán megérti. Nem tudod úgy rendezni a férjeddel a dolgokat, ha ő folyton piszkál miattuk. Az, hogy a férjed veszekszik veled, még nem ad okot bizalmatlanságra szerintem. legalább kimondja, ami zavarja. Ő így harcol érted, csak ez rossz taktika tőle.
2011. dec. 15. 22:33
12/15 A kérdező kommentje:
úgy befolyásol, hogy...mondok egy példát. Férjem a kereső fél, én igazából háztartásbeli vagyok. de ez így oké is. MErt mind2en mást adunk a kapcsolatba. Anyám meg mondja-mondja, hogy ez így nem jó, ha elhagy nem lesz pénzed, lakásod és persze, biztos hogy elhagy. Nem szokás az ilyen, de persze ő ezt megérti és ha nekünk így jó, de akkor is...blablabla..aztán addig mondja, míg a fülembe nem ülteti a dolgot és meg nem kérdezem a férjem, hogy ha elhagy akkor mi lesz velünk és hogy az összegyűjtött pénzemet inkább a lányunk nevére íratnám. persze ebből meg vita lett, hogy nem bízok meg benne. De megbízok, csak anyám annyira "rámtelepedett"
2011. dec. 15. 22:39
13/15 anonim válasza:
Ha úgyis közös marad a vagyon, miért fontos, hogy a TE összegyűjtött pénzed a férjed nevén legyen?
2011. dec. 15. 22:46
14/15 anonim válasza:
Én írtam, hogy beszéljetek hármasban. Azóta kiderült egy és más. A férjed egy b*nkó, úgy bánik veled, mint egy 6 éves értelmileg sérülttel tenné.Nem látok fényes jövőt előtted, csak akkor, ha teljesen behódolsz és csicska leszel.
Anyád lehet, hogy belelát, és azért uszít. Bár ha magadtól nincs ennyi eszed, hogy lásd, hogy urad és parancsolód a férjed, akkor hiába jártatja a száját.
2011. dec. 15. 23:08
15/15 anonim válasza:
Annyiból igazat adok anyukádnak, hogy ha ne adj Isten, mégis szétmentek, akkor miből fogsz megélni? Családi+gyerektartás? Én házasságban is arra törekszem, hogy egyedül is el tudjam tartani a gyerekeket, hiszen az élet kiszámíthatatlan. Én sosem szeretnék kiszolgáltatva élni. Nem lehet, hogy túlreagálod anyukádat? És valamilyen szinten igaza is van? Szerintem javítana a helyzeten, ha elmennél dolgozni, akár 4 órásba, te is máshogy éreznéd magad!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!