Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek anyós-ü...

Szerintetek mit tegyek anyós-ügyben? 7 év alatt nem találtam rá megoldást!

Figyelt kérdés

A történet talán ott kezdődik, hogy valamikor régen szembe mertem vele szállni (kb 2 év után) amikor éppenséggel ketten voltunk és nekem állt, amiatt, h a menyének ( én még nem vagyok az), hogy miért nem engedtem meg azt,- a menynek,- hogy az anyós ülésre üljön a párom autójában amikor együtt mentünk valahova. Ez igazán most lényegtelen is. De azóta egy megállíthatatlan lavina indult el.

Szóval per pillanat ott tartunk, hogy 7 éve vagyok együtt a párommal és ebből kénytelen-kelletlen 4 évet nem beszéltünk egymással kisebb nagyobb megszakításokkal.

Tudom, én sem vagyok szent, de csak hogy megértsétek, hogy miért nem állok vele szóba, itt van néhány általa elejtett mondat :

5. évfordulónkon megkérte a párom a kezem titokban. Lánykérést követően bejelentettük az én szüleimnek és a kedves anyukának is. A reakció, mikor a párom megmutatta a gyűrűt az ujjamon ez volt: "a k....a a......t!!!!" és tajtékzott szemmel láthatóan.

Lánykérést követően megbeszéltük, h megvesszük a karikagyűrűket. Párom otthon elmondta ezt is . Válasz: "Jól meg gondoltad??!!"

Megvettük a gyűrűket, felhúztuk, az már szinte lényegtelen, hogy nem volt hajlandó eljönni egy kis eljegyzési ebédre.

Eljegyzés után ezt a 2 mondatot hangoztatta a családban: 1"ha a párom engem vesz el feleségül, akkor ő el sem jön" (hát akkor megszívta, mert én ott leszek nyáron )

2. "Ha majd gyerekünk lesz, akkor majd el jön megnézi a gyereket, de hozzám nem fog szólni" (hát erről inkább nem nyilatkoznék)

Ja és a legszebb, mikor a párom hozzánk költözött, szó szerint meg lett neki tiltva, h velem együtt odamenjen. Hát én meg ezek után, ha könyörögne se tenném be a lában a házába!!

A kérdésem az lenne, hogy igazából van e erre vmi "megoldás"?? Mert odáig, az oké, h nekem így a legjobb, hogy nem beszélünk, na de ott van a párom (aki mellesleg mindenben támogat)akinek meg mégiscsak az anyja. Jövő nyáron esküvő, és kettős érzések kavarognak bennem, mert tudom h ez így nem jó és nem is vagyok rá büszke, hogy en beszélünk, és változtatni is szeretnék rajta De tudom ,h 2 hónap "szent a béke" történet után kezdődik minden elölről.

2011. dec. 15. 20:44
 1/6 bánomisén ***** válasza:
100%

Van valami konkrét oka anyóspajtásnak, hogy ennyire utál téged, vagy csak az a bűnöd, hogy "elszeretted" tőle a fiát?

Egyébként meg szerintem a párodnak kellene leülni a mamával és komolyan elbeszélgetni a dolgokról, mégiscsak az ő anyja...

2011. dec. 15. 21:14
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Hasonló a szitunk, de nàlunk màr 5ève hàzassàg, ès 1 gyerek is van. A lènyeg, hogy a pàrodnak kell tudnia kezelni a helyzetet. Ha ő belàtja, hogy az anyja a hülye,akkor minden okè, bàr akkor sem lesz egyszerű. Mi szerencsère jó messze lakunk, èvente 2x meglàtogatjuk (utàna mindig kb 1hètig idegeskedünk, hogy mèg mindig mekkora bunkó), ès kèsz.
2011. dec. 15. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ez a párodnak a legrosszabb, nem neked, mert neki mindkettőtöket szeretnie kell.
2011. dec. 15. 22:24
 4/6 A kérdező kommentje:

Igazából a fő ok, hogy elszerettem a fiát! ! A a másik fia feleségével ugyan ezt végig játszotta, ráadásul én és a(mára már ex) menye 2 teljesen különböző személyiségek vagyunk...

A párom tudja, hogy az anyja nem komplett , és igen többször is leült vele, hogy na akkor mondja el, hogy mi a baja velem, de a válasza ennyi volt : "Semmi"

Tudom, hogy nem nekem a legrosszabb, hanem a páromnak, ezért is szeretnék valami megoldás találni, mert a páromat nagyon szeretem, és bár nem mutatja ki, tisztába vagyok vele, hogy igenis legbelül fáj neki. :(

2011. dec. 16. 09:21
 5/6 bánomisén ***** válasza:
80%

Az a gond, hogy te vagy az, aki a legkevésbé képes megoldani a helyzetet. Sőt, képtelen. Veled a nő nem beszél, nem hajlandó tárgyalni. Ezek szerint a fiával sem.

Ez a történet nem róla szól, hanem anyósodról, itt ő a kulcsfigura. Ha valaki meg tudná oldani ezt a szitut, az ő, csak ő meg a jelek szerint nem akarja.

Marad az, hogy minél kevesebbet találkoztok, annál jobb. Ha anya létére nem veszi észre, hogy a fiának árt a viselkedésével a legtöbbet, akkor erre nem lehet mit mondani, csak kerülni a nőt.

2011. dec. 16. 11:19
 6/6 bánomisén ***** válasza:
*nem rólaD szól - bocs
2011. dec. 16. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!