Több mint egy éve vagyunk együtt de most már nagyon nem értek semmit. (? )
A szerelmem akit nagyon szeretek és volt hogy megörültem a féltékenységtől, mostanában is szokott lenni...szóval beszélt 3 nappal ezelött a volt csávójával...és megigérte nekem hogy nem fog, de olyanaokat irtak hogy jajj milyen jó volt akkor meg tudod mikor jártunk?:/ ez nekem ku..a szarul esett már elnézést a szó használatomért, de igy van:( Szeretem őt és most már biztos ez az oka hogy nem akart eddig velem lenni...vagy nem tudom én már...féltékeny vagyok és szerintem jogosan vagy már azt se tudom:( Ha nem érthető valami, kérdezzetek de most még gondolkodni se tudok, még sirtam is:( Nagyon szeretem őt, de ez már nagyon rossz nekem...valaki segitsen. Jogos a féltékenység vagy eltúlzom? Vagy szabad mással a volt pároddla beszélni ilyenekről??E
lvileg ezt annak a gyereknek hülyeségből irta csak mert emlékezett a szülilnapjára...most akkor mi van?:/
Most akkor a srác mondta, hogy milyen jó volt az az időszak mikor együtt jártak?
Amúgy meg, miért sírsz? Vedd fel a kesztyűt és viselkedj férfiként. Nőként mondom, hogy amit csinálsz kicsit sem vonzó.. légy kicsit határozott..
Nem kell amúgy az exekkel megszakítani a kapcsolatot, maradhatnak barátok, de a puszi pajtás dolod, az már tényleg bajos. Viszont egy szülinapi köszöntésben még nincs semmi rossz. Csak Rajtad és a barátnődön áll, hogy miként reagáltok erre.
Szerintem Te túlreagálod, és ezzel csak arról biztosítod, hogy féltékenykedős és túlféltős vagy. Én nem még egy apucit szeretnék...gondolom ő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!