Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a titka az örökké tartó...

Bussika kérdése:

Mi a titka az örökké tartó házasságoknak?

Figyelt kérdés

Mindig mindenhol azt lehet hallani hogy mindenki elválik stb Nekem nemrég kérték meg a kezem, de már félek a házasságtól, félek hogy egyszer mi is elválunk tönkre megy a kapcsolatunk, és én ezt nagyon nem akarom.

Minden válaszolónak megy a zöld kéz! :)

2011. dec. 15. 15:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem az, hogy hasonlóak vagyunk, a legtöbb dologban egyezik a vèlemènyünk, van több közös èrdeklődèsi körünk, ès egymàs legjobb baràtai vagyunk. Nem tartjuk egymàst gúzsbakötve, külön program is termèszetes. Ha kìsèrtès jönne, azèrt (is) nem csalnànk meg egymàsr, mert tudjuk, hogy az csak múlò szeszèly lenne, nem tudnánk együtt èlnu azzal a valakivel, mert iszonyú nehèz olyan pàrt talàlni, akivel nagyon jól megèrtitek egymàst, ès elfogadjàtok egymàs hibàit. Ha mùlik a szerelem, ès
2011. dec. 15. 18:48
 12/17 anonim ***** válasza:
54%
Előző folytatàsa: ...ha a szerelem múlik, ezek a dolgok tartjàk össze a kapcsolatot.
2011. dec. 15. 18:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
szerelem, szeretet, önzetlenség, kompromisszumra való kézség, hasonló mentalitás, hasonló szokások, őszinteség, probléma megoldó kézség, azonos értelmi és anyagi szint, hűség.
2011. dec. 17. 11:16
 14/17 anonim ***** válasza:
95%

Az alapillérek egy jó házasságban,vagy kapcsolatban:

1.Jó kummonikáció,mindkét oldalról.

2 Bizalom.

3 Szeretet,a szerelem elmúlik.

4 Tisztelet,mindkét fél részéről.

5 Jó szex.

6 Kompromisszum készség.

7 Figyelmesség,törődés,hűség,öszinteség stb.

De elsősorban nem szabad mások rosszul sikerült döntései miatt félni valamitől,mert igy bevonzod a bajt.

Igen én is látom a közvetlen környeztembe,és a munkám során is,hogy sok a válás,van amikor tényleg csak az a megoldás(erőszak,alkohoizmus stb),de sokan a legapróbb problémánál fejüket a homokba dugják,és menekülőre fogják.

Ne félj előre,gondolkodj pozítivan,és úgy állj hozzá.Nem szabad ilyen negatívan állni a dolgokhoz,mert akkor megtörténik amire gondolunk,bevonzuk a negatív gondolatainkat.

29N

2011. dec. 17. 11:41
 15/17 anonim ***** válasza:
szerelem a megbecsülés,de úgyis mindenkinek más amiért örökké tartó és rendes választ sosem tudjuk meg...
2011. dec. 17. 13:36
 16/17 anonim ***** válasza:
az önkritika, a szeretet és az hogy megtanuljunk bizonyos esetekben engedni, megbocsátani, valamint elnézést kérni is.
2013. aug. 8. 12:03
 17/17 anonim ***** válasza:
50 éves házas leszek. DE! az első az volt, hogy levettem a fejéről az úgy nevezett kalapot. De kimutattam hogy fontos az, amit Ő akar vagy amit szeretne, DE! azt is erősen jeleztem hogy nekem mi a fontos- és beszéljük meg melyik lenne a jobb-- soha nem engedtem azt hogy mindenben helyettem döntsön!.. bocsi mennem kell most---
2013. aug. 8. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!