Kit válasszak a szerelmet vagy a férjem?
Figyelt kérdés
Igazából az első szerelmem most tűnt fel a képben évek óta nem láttam van gyereke egy két éves lánya aki vele él.A felesége örökre elment.Találkoztunk pár hónapja véletlenül, és mind a kettőnkben feléledt valami, valami újra lángra lobbant,valami szikra, ami mindig is bennem volt.Talán ő miatta nem is tudtam úgy szeretni soha a férjem.Nekem is van egy gyermekem egy 2 éves fiam a férjemtől.Nem jól élünk,egy évben egyszer ha élünk szexuális életet.Régebben sem voltunk sűrűn együtt, talán az első két évben.Nem beszélgetünk szinte soha, vagy ha szeretnék vele beszélgetni, akkor elmenekül a munkájába.Még semmi nem volt köztem és a nagy szerelmem között még meg sem csókolt, de vibrál köztünk valami.Nem tudom megcsalni vele meg mással sem a férjem, de a férjemnek meg lehet van valakije, mert ő nem akar velem együtt lenni.Vagyis ha én nem kezdeményezek, akkor ő soha.Nem rajong értem úgy mint a másik férfi akit szeretek.Mit tegyek? A szerelmem válasszam vagy a férjem, aki le sem sz..? Próbáltam már a férjemmel helyrehozni a dolgokat, de egyszerűen még arra sem ér rá, hogy meghallgasson, vagy válaszoljon a kérdéseimre.Meg tudok tudnék őrülni attól, hogy meg sem hallgat.A nagy szerelmemmel nagyon sokat beszélgetek telefonon vagy msn en keresztül, de nekem ez kevés, hogy nem lehetek vele úgy, hisz éjjel csak róla álmodom.:) Nehéz a helyzetem a gyerek miatt.De a férjemmel soha nem voltam boldog.:(2009. máj. 17. 17:22
11/14 anonim válasza:
Valahogy úgy érzem, hogy itt nem is arról van szó, hogy jött egy másik férfi. Te már régóta tengődsz egy olyan kapcsolatban, amiből rég kiléptél volna, ha nem lenne a gyerek. Nem vagy egyszerű helyzetben, de szerintem túl fiatal vagy ahhoz, hogy úgy élj le egy életet, hogy a férjed, akinek a legjobb barátodnak és bizalmasodnak kellene lenni meg sem hallgat, nem vesz téged figyelembe. Ha ez tényleg így van, szerintem ne húzd az időt. Lehet, hogy nem fog jól elsülni a másik kapcsolat sem, mert más valakit szeretni meg együtt élni vele, de legalább megpróbálhatod, mert arra még van esély, hogy az jó legyen, de erre már nincs.
12/14 anonim válasza:
Én a szerelmemet választanám, mert csak mellette lehetek teljesen boldog. Ha mást jobban szeretek, mint a páromat, azt a gyerekek szívják meg. Az igaz szerelem pedig nem múlik el, legfeljebb halványul, de míg van kiskapu, van esély fellobbanni újból, és míg fel tud újból lobbanni, addig más mellett senki nem lehet boldog.
Ezt én tapasztalatból mondom, én egy olyan családban nőttem fel, ahol a szüleim nem a szerelmüket választották (kényszerből is részben), és nem boldogok együtt, és minden nap veszekedés van és én gyerekükként semmit nem tehetek, csak sírok, mikor már nincs hova menni se...
13/14 anonim válasza:
Lehet,hogy a Ti házasságotoknak csak ez kellett,hogy jöjjön valaki aki miatt lépni mersz.Ha boldogtalanok vagytok mindketten egymás mellett,és úgy érzitek nem lehet helyrehozni akkor váljatok el.De én a helyedben addig nem kezdenék kapcsolatot a régi szerelemmel,és mással sem amíg házas vagyok.Még ha a férjednek van is valakije akkor sem.Így elmondhatod,hogy tisztességes voltál nem csaltad meg.De azt kalkuláld bele mindenképpen,hogy akár egyedül is maradhatsz.Lehet,hogy most erős a vonzalom köztetek,de ez csak akkor derül ki,hogy működőképes-e a kapcsolat ha együtt fogtok élni.Szerintem akkor dönts a válás mellett,ha mindenképpen válni szeretnél.Sok sikert kívánok neked és,hogy legyetek boldogok mindketten valaki mással.Arra nagyon vigyázzatok ha elváltok,hogy ne kezdjetek ostoba háborúskodásba amivel a gyereketeknek árthattok.Mindketten az Ő érdekeit tartsátok mindig szem előtt,Ő maradjon továbbra is a legfontosabb nektek.
14/14 anonim válasza:
Azt gondold végig, hogy akkor is befejeznéd-e a házasságodat, ha a másik nem tűnt volna fel. Ha igen a válasz, már csak a technikai részét kell megszervezni. Váljatok el, és utána jöhat a nagy szerelem. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!