Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tesznek/teszel Te ha...

Mit tesznek/teszel Te ha összeveszel a szüleiddel? Milyen tipusú büntetést szabnak ki neked?

Figyelt kérdés
nekem sokszor nem szólnak hozám napokig és amugy én ezt nem is bánom :) máshol h zajlik ez?esetleg hasznot is húzol belőle?
2009. máj. 17. 14:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem szoktak megbüntetni a szüleim, bár néha kapok egy-két pofont mert elég szabadszájú vagyok. Viszont szobafogságot vagy ilyesmit még sosem kaptam.
2009. máj. 17. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nálunk ha nagyon nagy veszekedés volt(és visszabeszéltem, durván:S) akkor gépmegvonás a bünti, vagy nem találkozhatok a barátommal (van, hogy választhatok:D)
2009. máj. 17. 15:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem egész életemben azzal büntetnek, hogy lábtörlőnek használnak, akibe mindig belerúgnak (akkor is, ha csak ők vitáznak egymással), csak azt nem tudom, hogy mivel érdemeltem ki, mert nem ártottam nekik.
2009. máj. 17. 16:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha veszekszek általában nekem van igazam,nem szoktak megbüntetni,nem is tudnának mivel.
2009. máj. 17. 16:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Amikor rossz kislány voltam anyukám elfenekelt :) De ez csak 1-2szer fordult elő. Egyébként nem volt bünti, nem is volt miért. nem is tudom mi az hogy büntetés.
2009. máj. 18. 11:35
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
5percig parázson kell térdelnem.
2009. máj. 18. 15:37
 7/7 anonim ***** válasza:
62%
jajj ezt ki hiszi el neked te majom?
2010. máj. 18. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!