Egy 57 éves alkoholista férfi hova mehet?
Milyen terápiák vannak? Hol, mennyiért, milyen szemlélettel. Pszichológus, pszichiáter,csoportterápia,bentlakásos intézmény?
Olyan hely kell, ahol nem csak az alkoholról szoktatják le, hanem ahol feltárják, hogy MIÉRT iszik, mik a lelki gondjai, stb. Kérem, aki ért hozzá, magyarázza el, hogy hogy működik ez az egész és mik a lehetőségek. Köszönöm
Budapest XIII. ker, Lehel út Nyírő Gyula Kórház, Addiktológiai osztály.
Főof: Dr. Funk Sándor
Nem egy vidám hely...
Először is Anonim Alkoholistákhoz kéne eljárni, ha elhatározta, hogy leszokik. (Ha nem határozta el, akkor reménytelen.) Ezek ingyenes gyűlések, nagyon hasznosak, segítenek. Józanul kell odamenni.
Emellé ajánlott orvosi segítséget kérni, akár a háziorvostól, aki felír leszokást segítő gyógyszert, pl. Andaxint. Ez a három dolog együtt, a szilárd elhatározás, az AA gyűlések és a gyógyszeres kiegészítés a legfontosabbak, és nem kerülnek számottevő pénzbe, csak amennyit a gyógyszerre kell fizetni.
Sok sikert.
Köszönöm a válaszokat.
Nem írtam olyat, hogy a férjem és azt sem, hogy nem akarja. Felesleges az asszociáció, az apámról van szó.
Nem hiszem, hogy a válaszolók rosszat akartak azzal, hogy találgattak. Egyszerűen ha több infót írsz le, akkor a válaszok is hasznosabbak lehetnek.
Például érdemes lenne tudni, hogy mióta alkoholista, próbált-e már leszokni, milyen módszerrel, mostanában józan-e vagy iszik, stb.
Igazad van, kevés információt adtam meg!
Nem gondoltam, hogy rosszat akarnak a többiek. Egyébként már halott ötlet az egész.
piálás is fejben döl el..aki nem akar le állni az sose fog !szomorú tény... de igy van !
tapaasztal F/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!