Srácok! Mit szólnátok ha a barátnőtök adna minden héten egy napot, hogy menj el a haverokkal? Ő ezen a napon nincs! Haverok, sörözés, buli, akármi! (persze, megcsalás az nincs benne)!
Tudom,hogy nem fog megcsalni!
Csak azért írtam oda,mert van 1-2 gyengeelméjű itt ezen az oldalon és 100%,hogy nem egy ember tette volna fel ezt a kérdést,hogy akkor minden szabad? te aztán ***** ez meg*** az vagy..
Nálunk ez alap, sőt, nem "adjuk" egymásnak az ilyen napokat, hanem amikor valamelyikőnknek kedve és alkalma adódik találkozni a barátaival, elmegy, és találkozik velük. Nem egymás szülei vagyunk. Nem is értelek téged sem, nekem kicsit furcsa, hogy te adod neki kiszabva az egy napot. A megcsalás meg hogy jön a képbe?
Még ha el is megy szórakozni párom akár egész estére, eszembe nem jutna ilyet mondani, hogy megcsalás az ne legyen. Még jó, hogy nem csal meg, erre nem szokás jobb esetben egymást figyelmeztetni.
Ettől függően azért becsülendő az igyekezeted.
23/N
Utolsó komment:
Olvass vissza a megcsalást már leírtam!
És még tovább, mert nem kiszabom, hanem hétköznap velem van mindennap és a pénteken leenged a haverokkal mert mindenki akkor ér rá.. És sosem tervezek semmit péntekre,hogy elmenjünk valahova! Mert így egyeztünk meg. Mellesleg ha kicsit alaposabban visszaolvasnál már értenéd!
A párkapcsolat 2 emberről szól, nekik kell megbeszélni a dolgokat és megegyezni, mi a jó mindkettejüknek. Na mármost, a barátnőid hol vannak a sztoriban? Sehol! Abszolút semmi közük nincs hozzá. Ha meg csak arra vannak, hogy bogarat ültessenek a füledbe, én szélnek ereszteném őket!
22L
Ki vagyok én, hogy megmondjam a barátomnak, hogy hetente hányszor találkozhat a haverjaival? Felőlem 2-3 napot is haverozhat, most is azt csinálja.
19L és 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!