Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Mit szólnátok ha a...

Srácok! Mit szólnátok ha a barátnőtök adna minden héten egy napot, hogy menj el a haverokkal? Ő ezen a napon nincs! Haverok, sörözés, buli, akármi! (persze, megcsalás az nincs benne)!

Figyelt kérdés
A barátommal jó a kapcsolatom, csak túl sokat voltunk együtt így ezt kitaláltam és bevezettem! A barátai is örülnek neki! Viszont sok barátnőm ellenzi ezt mert, hogy a hétvégén nem velem van meg stb.. De hát azonkívül találkozunk, mászkálunk stb.. És emiatt megszólnak! Tudom ne törődjek vele! Szerintetek?? Jó volt az ötlet? Vagy így elveszítem a lehetőségeket vele??
2011. dec. 13. 17:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy nem fog megcsalni!

Csak azért írtam oda,mert van 1-2 gyengeelméjű itt ezen az oldalon és 100%,hogy nem egy ember tette volna fel ezt a kérdést,hogy akkor minden szabad? te aztán ***** ez meg*** az vagy..

2011. dec. 13. 17:25
 12/19 anonim ***** válasza:
Nyugi, minden pártagnak kell kikapcsolódás csak a haverokkal. És nem azért, mert nem szeretik egymást, egyszerűen kell :)
2011. dec. 13. 17:30
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem rossz ötlet, bár az még jobb lenne, ha nem az engedélyedtől függene, mikor megy el.
2011. dec. 13. 18:04
 14/19 anonim ***** válasza:

Nálunk ez alap, sőt, nem "adjuk" egymásnak az ilyen napokat, hanem amikor valamelyikőnknek kedve és alkalma adódik találkozni a barátaival, elmegy, és találkozik velük. Nem egymás szülei vagyunk. Nem is értelek téged sem, nekem kicsit furcsa, hogy te adod neki kiszabva az egy napot. A megcsalás meg hogy jön a képbe?

Még ha el is megy szórakozni párom akár egész estére, eszembe nem jutna ilyet mondani, hogy megcsalás az ne legyen. Még jó, hogy nem csal meg, erre nem szokás jobb esetben egymást figyelmeztetni.

Ettől függően azért becsülendő az igyekezeted.

23/N

2011. dec. 13. 18:25
 15/19 A kérdező kommentje:

Utolsó komment:

Olvass vissza a megcsalást már leírtam!

És még tovább, mert nem kiszabom, hanem hétköznap velem van mindennap és a pénteken leenged a haverokkal mert mindenki akkor ér rá.. És sosem tervezek semmit péntekre,hogy elmenjünk valahova! Mert így egyeztünk meg. Mellesleg ha kicsit alaposabban visszaolvasnál már értenéd!

2011. dec. 13. 18:38
 16/19 anonim ***** válasza:

A párkapcsolat 2 emberről szól, nekik kell megbeszélni a dolgokat és megegyezni, mi a jó mindkettejüknek. Na mármost, a barátnőid hol vannak a sztoriban? Sehol! Abszolút semmi közük nincs hozzá. Ha meg csak arra vannak, hogy bogarat ültessenek a füledbe, én szélnek ereszteném őket!

22L

2011. dec. 13. 18:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Mi 5 éve vagyunk együtt, mi nem látunk egymás nélkül még most sem...persze meg vannak neki is az elfoglaltságai nekem is, de mindig egymásnak vagyunk az elsők...Én lehet pont a 7végeket tartanám meg a te esetedben, gondolom még tanulsz, 7köznap nem értek úgy rá...
2011. dec. 13. 19:18
 18/19 anonim ***** válasza:

Ki vagyok én, hogy megmondjam a barátomnak, hogy hetente hányszor találkozhat a haverjaival? Felőlem 2-3 napot is haverozhat, most is azt csinálja.

19L és 21F

2011. dec. 13. 20:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Én amúgy sem lennék együtt minden nap a barátnőmmel, neki is van élete...
2011. dec. 13. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!