Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi számit nektek romantikusnak?

Mi számit nektek romantikusnak?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk már tinik(30hoz közel),fél éve vagyunk együtt.

Előtte nekem volt több kapcsolatom,pár hetestől több évesig.Nő léttemre nem igényeltem igazán a túl romantikus dolgokat,szál virág még oké,de a gyertyafénynél rózsaszirmokban szeretkezés megmosolyogtatónak tűnt.Pasik sem erőltették.

Ő viszont más.Érzékeny,romantikus.És nem túl tapasztalt :) (ami nem baj)

Ő nem tudja mire vágyik,nekem kierül a romantika a kézenfogva sétálásban kb.

Nektek mi a romantikus?

(jól megvagyunk egyébként,ez most csak felvetődött,miután kikapcsoltam valami nyálas zenét,amire ő a romantikus jelzőt aggatta)

N

2011. dec. 13. 10:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
télen ha van lehetőség raktok tüzet (nyáron tóparton) egy üveg borral, télen forralt borral elvagytok....nézitek a naplementét...piálgattok...a kádban pezsgőztek, gyertyákkal...szerintem a gyertya nem nyálas, inkábba a lassú, szerelmes zene az de ti tudjátok, ha szeretitek hallgassátok..
2012. jan. 15. 20:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok az a hű de romantikus. Nekem már az baromi idilli helyzet, mikor ráteszem a fejem a mellkasára, ő meg simogat, közben nézünk valami gagyi filmet. Vagy amikor odaáll az ablakhoz cigizni, és meg elé, és átölel. Engem inkább ezek tesznek boldoggá, mint a rózsaszirmok:)
2012. jan. 16. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!