Mi számit nektek romantikusnak?
Nem vagyunk már tinik(30hoz közel),fél éve vagyunk együtt.
Előtte nekem volt több kapcsolatom,pár hetestől több évesig.Nő léttemre nem igényeltem igazán a túl romantikus dolgokat,szál virág még oké,de a gyertyafénynél rózsaszirmokban szeretkezés megmosolyogtatónak tűnt.Pasik sem erőltették.
Ő viszont más.Érzékeny,romantikus.És nem túl tapasztalt :) (ami nem baj)
Ő nem tudja mire vágyik,nekem kierül a romantika a kézenfogva sétálásban kb.
Nektek mi a romantikus?
(jól megvagyunk egyébként,ez most csak felvetődött,miután kikapcsoltam valami nyálas zenét,amire ő a romantikus jelzőt aggatta)
N
igen,szeretném,kedvéért pláne,és nekem is megtetszhet
csak magamtól nem igazán tudok mikre gondolni
ezért kértem példákat
Hát, nekem a virágszirmok, a gyertyafényes vacsora andalító zenével és a pasi vörös rózsával a szájában nem romantikus, hanem giccses (ha úgy tetszik: nyálas).
A romantika számomra valami spontán dolog, valami olyan, amire egyikünk sem volt felkészülve, csak belecseppenünk egy olyan szituációba, ami abban a percben mindkettőnk lelkét megérinti.
igen,én is igy vagyok vele,nekem ezek az előre eltervezett dolgok túl műek,túl nyálasak
de hát nem vagyunk egyformák
és nem esik nehezemre ,akkor miért ne...
Szerintem az apróságok a romantikusak.
Megmasszírozni, mikor hazaér fáradtan, türkörre felrajzolni egy nagy mosolygós arcocskát, hogy ha reggel meglássa, jó kedve legyen.
Szoktam kis cetlit tenni az ebédjéhez, h szeretlek, várlak haza.megvenni a kedvenc újságját, vagy egy sört, csokit.
Odafigyelni, h mit szeretne, pl most filofaxot kap tőlem szülinapjára, jártunk papírboltban, és olyan nagy sóhajjal mondta, h régen neki is volt, és ez milyen klassz:)
a kandalló meg gyertyafény nagyon elcsépelt szerintem :D Már az amerikai filmekben is unalmas...
Nekem a sima összebújás, kézenfogva tévézés, éjszaka a sötétben suttogva beszélgetés, puszilgatás.
Igen, a romantikus szóról sokaknak az elcsépelt amerikai filmjelenetek ugranak be. Pedig nem szabad a dolgot túlbonyolítani.
Este az ágyban megnéztek egy jó filmet (nem kell romantikus filmnek lennie, lehet egy jó vígjáték is), miközben egymáshoz bújtok, jókat nevettek.
vagy
Este föztök együtt valamit közösen (nem kell hozzá gyertyának sem égnie), és vacsora közben beszélgettek egy jót mindenféléröl.
vagy
Elmentek egyszer egy színházba valami jó kabarémüsorra. Vagy megnéztek egy jó musicalt. Már maga a közösen átélt elöadás élménye többet nyújt mint a rózsaszirmok és társai.
Szerintem a romantika nem kellékeket, hanem élményeket jelent.
örülj neki,, h ilyen a kedvesed ; ) ez sztem tök jóh...
ami meg téged illlet...ne változz meg ..tehát, ha nem vagy romantikus beállítottságú, akkor ne változtass, sztem Ős is így szeret Téged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!