Apák (elsősorban olyanok, akik leléptek). Ti gondoltatok az elhagyott gyerekeitekre?
Sok apa gondol a gyerekre, de az anya nem engedi, hogy tartsák a kapcsolatot. Tudom, hogy HIVATALOSAN nincs ilyen, de sokan inkább visszahúzódnak, mint hogy a gyereket kitegyék annak, hogy állandóan veszekedést tapasztaljon, meg hogy az anya láthatás után napokig lelki terrorban tartja, stb. (Sajnos sokszor tapasztalható).
De az is lehet, hogy amikor te születtél, akkor valamiért nem alakult ki semmilyen kapcsolat, és késöbb meg már nem tudta, hogy kezdjen bele.
Szóval rengeteg oka lehet, hogy nem keres(ett) meg téged. Ha neked fontos valamiért (kérdezni akarsz valamit), akkor keresd meg, mert sok esetben félreértés az egész.
Nagyon nehéz ez ..nekem a nagymamám volt így apukájával ,és egyik jó bnőm 21 éves, és hasonló helyzetben van .
Az idő tényező. Ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni ..h benned mikor érik meg bármi kezdeményezés . DE én nagyim példájából mondom h keserű fájdalmakkal terhelt élet az ahol meg sem próbálnak igazán tenni.
Vannak a világban erők jók rosszak .És eberekben is vannak kevésbé jók.DE mindenkiben ott él valami ősi hit ,remény, vágy ,h mégis egy találkozás ..legalább egy igazi megszülessen az életünket meghatározó emberekkel.
Még annyit mondanék h nekem se volt jó a viszonyom apummal(nem ennyire nehéz de hasonló) ,és kaptam sok segítséget, és bátorítást olyantól aki hasonló helyzetben volt -és én elhatároztam h megpróbálom igazán -DE úgy h a másik érezze és tisztelje az erőfeszítésem értékét. Lehet h nem jársz sikerrel ,de megnyugszol ,mert te elmondhatod majd magadnak h megtettél mindent .
Erőt és békességet kívánok Neked !
itelsz,annelkul,hogy tisztaba lennel dolgokkal.
tudod,hogy valtak el a szuleid egymastol?
a ver szerinti apad tud egyaltalan rolad?
anyukad engedte,hogy lasson teged regebben?
sok kerdest felvet egy ilyen tortenet,ne indulatbolj allj hozza,mert ugy csak sebek lesznek,nalad is,mindenhol...
Nézd, akik a volt feleséggel együtt a gyereküket is volt gyereküknek nézik, azok értelemben, lelkileg nincsenek olyan szinten, hogy legalább karácsonykor magukba szálljanak. Tudod miért, azért, mert az ilyenek szerint mindenki hibás, csak persze ők nem.
Én hasonló helyzetben voltam, mint Te, és 13 évesen megkerestem az "apámat". Találkoztunk is, de persze én kis hülye, nem fogtam fel, hogy mostantól se az van, hogy van egy apám - mert ha lett volna, nem nekem kellett volna utána nyomozni, meg koslatni. (Tudta, hol lakok, hova járok iskolába, stb.)
Tisztánlátáshoz jó volt - ennek érdekében éppen Te is meglépheted, de nagy dolgokra ne számíts, inkább jóval több kiábrándulásra. Majd elő fogja neked adni 2 ital között, hogy mindenki milyen szemét volt, csak ő a jó, stb. stb.
Utána nem keresett újra, és tudod mi volt a vicces, az, hogy - már később, 26 évesen - azt hallottam vissza a félhúgomtól, hogy nekem kellett volna továbbra is őt keresnem.
Undorral és megvetéssel gondolok rá a mai napig.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!