Loptál már a szüleidtől, ha igen mit?
Figyelt kérdés
Ha nem a szüleidtől akkor kitől és mit?2011. dec. 12. 17:34
11/15 anonim válasza:
Mikor kicsi voltam, volt a szekrény tetején egy nagy befőttesüveg tele selyemcukorral, anya adott belőle néha, ha jól viselkedtem, vagy ha orvoshoz kellettmenni oltásra stb. Egyszer kb. 6-7 évesen megkívántam a cukorkát, odavittem a létrát, felmásztam és elcsórtam pár szemet, de úgy rémlik, csak egyet bírtam megenni, utána hányingerem lett. A többit zsebre tettem és még aznap este odaadtam anyukámnak és bevallottam neki az egészet.
12/15 anonim válasza:
Ez kicsit vicces uccsó:)de tanulságos
am én nem.
13/15 anonim válasza:
Én kisebb koromban pénzt. Minden héten 1-2 ezer ft-okat a szüleim pénztárcájából. Mindig sok ezresük/kétezresük volt, nem tűnt fel nekik, ha 1-2 eltűnt. Hamar összejöttek így elég nagy összegek, amiket utána elkölthettem. Nekik pedig nem volt gyanús, mert amúgy is kaptam zsebpénzt. Azóta kicsit megbántam, de így hogy nem tűnt fel nekik, sosem tudják meg és nem kell előttük szégyenkeznem. Kb. 12-13 éves voltam. Mostmár dolgozok, szóval nem vagyok ilyesmire "rászorulva". 19/L
14/15 anonim válasza:
Néha pár szál cigit, meg egy százast cukorkára.
15/15 anonim válasza:
én egyszer egy 1000-t kivettem apukám tárcájából, hogy tudjak neki karácsonyra ajándékot venni. viszont pár viszont a következő évben a saját fizumból visszaadtam :( nem vagyok rá büszke, de ez van... :( priuszos lettem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!