Mit szólnátok, ha a párotok lánya és a volt felesége így viselkedne? Jogosan esik rosszul?
Az eleje a történetnek nem világos: kinek ünnepeltétek a szülinapját és hol?
Mert, ha a volt feleségnél ünnepeltetek, akkor valóban bunkóság volt egy beteg gyereket oda vinni.
Ha meg nálatok volt ünnepelve, akkor abszolút nem tehettek arról, hogy elkapta a kicsitől - nem kellett volna odamennie.
A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.
leírta, hogy nálunk ünnepelték a kicsi szülinapját, de direkt nem szóltak a nagynak, hogy beteg a kicsi, mert akkor nem ment volna el
Bocsánat, nem olvastam el a válaszokat.
Nos, akkor ebben az esetben: jó nagy bunkó vagy. Remélem egyszer te is megbetegszel így, de akkor 1 rossz szót se merj szólni!
Kortól függetlenül aki beteg (vagy kicsi esetén a szülőjének) illik tájékoztatnia másokat, hogy mi a szitu. Ez alapillem.
4 éves gyerekem van, halasztottuk már el a szülinapját, mert beteg volt. Megbeszéltük, hogy most rosszul van ezért akkor tartjuk, amikor meggyógyul, hiszen ő is többet játszhat. Azt is elmagyaráztam, hogy amikor én vagy az apja vagyunk betegek, ugyanezért van "távol tartva", hogy ne kapja el tőlünk. Megértette és nem volt belőle semmi gond.
Te most komolyan ilyen dolgokon fenn akadsz???
Szerintem örülj neki hogy a két gyerek szereti egymást,még akkor is ha a lány-jogosan-duzzog.
És hogy beszélő viszonyban vagy a volt nővel.Más családban szapulják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!