Nálatok van ilyen?

Figyelt kérdés
Valahogy ezt nem tudom kérdéssé fogalmazni,ezért egy példát írnék. Arról van szó,hogy valami félreértésből kifolyólag a férjem megvan győződve róla,hogy a kedvenc édességem a mogyorós csoki.A kapcsolatunk eleje óta kizárólag azt kapok tőle. Az elején nem is tűnt fel,de azóta már ő is mondta,hogy : "Szívecském,azért hoztam mert tudom,imádod." Édesszájú vagyok,így megeszem és nem romlik rám :) ,de az édesség listámon ez a fajta inkább a végén van. Valahogy nem merem elmondani neki ennyi év elteltével. Szóval a kérdés: A Ti kapcsolatotokban van hasonló félreértés? (mielőtt jönnének a kötekedők,mert sajnos itt is megjelentek kijelenteném: semmi bajom azzal,hogy ilyet hoz,igen örülök hogy ilyen figyelmes. Ha valaki itt szeretné kiélni magát azzal,hogy beszól az inkább kímélje meg magát és erre a kérdésre NE válaszoljon.Köszönöm) És köszönöm a válaszokat
2011. dec. 10. 23:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Eleinte tényleg nem tűnt fel,mert ugye a lángolós,gyomorban pillangós időszakban,mikor a férfi mindennel elhalmozza imádata tárgyát,kaptam sok más dolgot is. (persze ma is). Mióta házasok vagyunk tűnt fel igazán,mert én még tőle más típusú csokoládét,bonbont nem kaptam.Ha nincs semmi alkalom,akkor is két-három hetente mindig beállít valamilyen csokival. Ő ilyen kis kedveskedős. Mindig olyan örömmel hozza,én pedig annak örülök hogy ilyen figyelmes és romantikus. Talán hamarabb kellett volna szólnom,de most már attól félek esetleg rosszul érezné magát,olyan lelkis fajta. Az jó ötlet (hogy nekem miért nem ugrott be?),hogy előtte eszek majd másmilyen csokit,és megkínálom,hogy ilyen jót régen evett. Ja,amúgy szokott otthon a kedvencemből lenni mindig :) Aranyosak vagytok,köszönöm mindenkinek a válaszát. Aki aludni tér annak jó éjszakár és szép álmokat :)
2011. dec. 11. 00:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Jó sztori, szerintem is jó ötlet másik csoki favorizálása publikusan :D

Az exemmel volt ilyen sztorim, azt hittem, hogy tetszik neki, nőiesnek tartja a hosszabb körmöket egy lányon...hát mindig reszelgettem, formázgattam őket, letöredeztek...de mindig hosszú volt. Aztán egyszer kipattant, hogy ő ilyent nem gondolt soha...na, hálistennek azóta is tövigvágva hordom (tövig kicsit túlzás de full rövid).

Meg ami mostani sztori: tegnap volt a párocskám szülinapja és hívott a nagymamám, hogy mit süssön, pogácsa jó lesz-e? És akkor hebegve-habogva közöltem vele, hogy istenien főz, de a pogácsa nem a legjobb a repertoárjából...mondta semmi baj, örül, hogy elmondtam, és megállapodtunk, hogy akkor csinál apró sajtosrudat. Na de azért küldött egy doboz minipogit és sajtosrudakat, amik még rosszabbak voltak, mint a pogi... :)

A vendégeknek ízlett, úgyhogy kárba nem veszett.

23N

2011. dec. 11. 12:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

tisztázd szerintem, de ugy, hogy ne bantsd meg

nalunk is vannak ilyen felreertesek (15 eve elunk egyutt), mindket oldalrol, tisztazzuk :)

(nalunk forditva volt, a ferjem csokis, en meg nem. nekem minden csoki csoki. azota megtanultam, hogy van tejcsoki (azt szereti), van étcsoki (azt nem), a tejcsokin belul van feher (nem szereti) van nem fehér (szereti).. stb

mondjuk en sosem veszem mindig ugyanazt, probalok mindig valami ujat venni neki, de megtanultam szurni a melleloveseimbol. en orulok,hogy elmondta, hogy miket nem szeret, sokkal "magabiztosabban" vasarolok neki csokit

:D

2011. dec. 11. 18:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Párom a Raffaellót hurcolta lelkesen...imádtam azt a csokit...mert viszonlag drága és ritkán juottam hozzá...de a jóvól is megárt a sok,hetente 1 doboz,és megundorodtam tőle.

Szerencsére ő még mindig szereti,megette az utolsó dobozokkal,azóta a többi 50féle kedvencet felváltva hozza (pedig már rég együtt élünk,és megvehetnénk együtt,kevesebbet,de ebből nem enged...)

2011. dec. 11. 18:34
 15/15 Nesi81 ***** válasza:
Mondd, hogy a változatosság gyönyörködtet, vagy egyszerűen, hogy mostanság más fajta csokira vagy rákattanva.
2011. dec. 13. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!