Nálatok van ilyen?
Jó sztori, szerintem is jó ötlet másik csoki favorizálása publikusan :D
Az exemmel volt ilyen sztorim, azt hittem, hogy tetszik neki, nőiesnek tartja a hosszabb körmöket egy lányon...hát mindig reszelgettem, formázgattam őket, letöredeztek...de mindig hosszú volt. Aztán egyszer kipattant, hogy ő ilyent nem gondolt soha...na, hálistennek azóta is tövigvágva hordom (tövig kicsit túlzás de full rövid).
Meg ami mostani sztori: tegnap volt a párocskám szülinapja és hívott a nagymamám, hogy mit süssön, pogácsa jó lesz-e? És akkor hebegve-habogva közöltem vele, hogy istenien főz, de a pogácsa nem a legjobb a repertoárjából...mondta semmi baj, örül, hogy elmondtam, és megállapodtunk, hogy akkor csinál apró sajtosrudat. Na de azért küldött egy doboz minipogit és sajtosrudakat, amik még rosszabbak voltak, mint a pogi... :)
A vendégeknek ízlett, úgyhogy kárba nem veszett.
23N
tisztázd szerintem, de ugy, hogy ne bantsd meg
nalunk is vannak ilyen felreertesek (15 eve elunk egyutt), mindket oldalrol, tisztazzuk :)
(nalunk forditva volt, a ferjem csokis, en meg nem. nekem minden csoki csoki. azota megtanultam, hogy van tejcsoki (azt szereti), van étcsoki (azt nem), a tejcsokin belul van feher (nem szereti) van nem fehér (szereti).. stb
mondjuk en sosem veszem mindig ugyanazt, probalok mindig valami ujat venni neki, de megtanultam szurni a melleloveseimbol. en orulok,hogy elmondta, hogy miket nem szeret, sokkal "magabiztosabban" vasarolok neki csokit
:D
Párom a Raffaellót hurcolta lelkesen...imádtam azt a csokit...mert viszonlag drága és ritkán juottam hozzá...de a jóvól is megárt a sok,hetente 1 doboz,és megundorodtam tőle.
Szerencsére ő még mindig szereti,megette az utolsó dobozokkal,azóta a többi 50féle kedvencet felváltva hozza (pedig már rég együtt élünk,és megvehetnénk együtt,kevesebbet,de ebből nem enged...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!