Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti "engednétek" ezt az esküvőt?

Ti "engednétek" ezt az esküvőt?

Figyelt kérdés
A fiam (22) összejött egy csajjal, aki tíz évvel idősebb nála. Nem szóltam bele, amíg működik érezzék jól magukat. De most kitalálta, hogy megakarja kérni a kezét. Én ezt szörnyű ötletnek tartom és szinte biztos vagyok benne, hogy válás lesz a vége. Oké, hogy most szerelmes, ott a rózsaszín köd, de nem fog ez örökké tartani. Hogy beszéljem ezt meg vele? (Kicsit még reménykedem a nő józanságában is.)
2011. dec. 10. 20:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Talált a fiad, egy "cukrosnénit" !!
2011. dec. 11. 19:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia! Hátha még olvasod? Mi történt azóta?
2012. szept. 9. 21:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne, hogy mi lett a kérdező sztorijának a vége.

Egyik rokonunk 42 (elég jó nő) évesen ment hozzá egy 33 éves pasihoz. 2 évig tartott a dolog, mert a pasi rájött, hogy megérett az apaságra, és (bár korábban azt mondta, hogy nem), de most gyereket akar. Válnak.

Persze biztos vagyok benne, hogy nem csak emiatt, mert ez önmagában még nem lenne válóok, ha szerelmes az ember.

2013. jan. 10. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!